az prilis vlhka

Príspevok v téme: az prilis vlhka
sisska

Ahojte mam taky problem a to ze ked som s priatelom,lezime v postely a tak sa spolu ,,hrame´´ tak som vzdy strasne mokra. Aj ked ma prstuje tak normalne pocut take akokeby bublinkotanie alebo ako to nazvat.A bojim sa ze ked ma bude lizat tak mu to bude neprijemne.Tak poradte co sa s tym da robit alebo cim to moze byt sposobene.

emily:)

bud rada, že si vlhká...omnoho horšie by bolo keby si nebola...moj priateľ je uplne hotový z toho:)))takže je to OK...

bubina

ja som tiež veľmi mokrá,chudačik priatel musel aj poťahy v aute oprať lebo to tam bolo vidieť....:) a inak jemu to nevadí, takže pohoda, lepšie byť viac mokrá ako byť suchá......papa netráp sa s tým

angeles

je urcite lepsie ked si viac vlhka ako ked si sucha...vtedy je to problem..
moj chalan zboznuje ked som viac mokra...uplne sa v tom vyziva...je si tak isty ze ma sialene vzrusuje...

martin242

Lubrikácia ženy pri sexuálnom vzrušení je znak dobrého zdravia a ver tomu, že každému chlapovi sa páči, ak je žena vlhká, pretože to znamená, že je vzrušená a chtivá.
Čím viac, tým lepšie a ver tomu, že si to partner pri orále o to viac vychutná.

tuk tuk

Podla mna,cim si viac vzrusena,tym si viac mokra,u mna to funguje tak.A naozaj bud rada,ze je to takto a nie opacne,lebo by si mala iny problem,dost velky,ale riesitelny.Tomu co mas teraz sa len tes.

sisska

Tak dakujem vam pekne vsetkym ale aj tak by som bola radsej keby toho bolo menej,niekde som citala ze to moze sposobit aj privelka konzumacia mliecnych vyrobkov ktore zahlienuju ale neviem ci to je pravda

tabu

sisska zhodujem sa s moishou. Oveľa väčší problém by bol, ak by si bola suchá. A tvoj problém podľa mňa nieje vôbec problém. Je to normálne. A keď ti to bude robiť orálne tak ho to bude ešte viac uspokojovať.