Ahojte mam taky problem a to ze ked som s priatelom,lezime v postely a tak sa spolu ,,hrame´´ tak som vzdy strasne mokra. Aj ked ma prstuje tak normalne pocut take akokeby bublinkotanie alebo ako to nazvat.A bojim sa ze ked ma bude lizat tak mu to bude neprijemne.Tak poradte co sa s tym da robit alebo cim to moze byt sposobene.
az prilis vlhka
tiez som tak vlhká. ja viem že je to lepšie ako nič, ale je toho vela. a najhorsie su tie zvuky. aspon tie keby nebolo počuť. a potom su to zvuky, ked ide vzduch von z posvy. no baby, ja viem pomyslite si, že : to sú ale problemy, ale ked vam na priteľovi zaleží tak mu chcete byť prťažliva a pekna aj v tých najimtímnejších chvilach. najma ak je vzťah na zaciatku. no a vaše skusenosti?
neviem o tom, ze by chlapom vadilo, ked je zena vlhka. obcas aj ja mam tie "divne" zvuky, ale moj priatel im hovori "typicke" a netrapi sa nimi ani on ani ja.. sak o to nejde, nepocuvaj zvuky, vnimaj city a to, co sa deje.. vsetky krasne pocity musia prevysit to, ze sa necitis zrovna dvakrat uzasne. okrem toho, aj mojmu svietia ocka, ked sa ma dotkne a citi, aka som vlhka... ;-) netrap sa..
znova otvaram tuto temu.
bud rada ze si mokra, je to v poriadku je to dokaz ze ta velmi vzrusuje a jemu sa to urcite paci pokial je normalny heh ale myslim ze ano
sisska, to je normalne... mam to tiez rovnako. a moj priatel mi da aj najavo, ze sa mu to paci... ked sa ma rukou dotkne a citi, ze som tak velmi mokra, zasvietia mu ocka, a to doslova a este to okomentuje: "paaaaani"... viem, ze sa mu to paci a som si ista, ze ho to vzrusuje. :D takze ziadne stresy. a na to mozes byt hrda
Ja som tiez az prilis mokra niekedy zalezi od toho ako velku chut mam ale niekeyd je to ozaj sila =)..Len blbe je ze necitim potom dobre priatela heh..a on tiez tak si davame pauzu vacsinou alebo menime polohy=))