AKO NA TO surne

Príspevok v téme: AKO NA TO surne
števania

Cawte mam 18r moj priatel uz dlhsie chce mat so mnou sex ale ja sa velmi bojim a hanbim.predovsetkym sa bojim bolesti a krvacania..Vy ste ako krvacali? mam si dat pod seba deku alebo co? nechcem mat vsetko spinave od krvi... a tiez sa boojim ze ma to bude boliet

Takze moja otazka znie ci ste velmi krvacali pri prvom sexe dakujem vsetkym za odpovede

martin242

To, či a ako budeš krvácať a či budeš pociťovať silnú alebo slabú bolesť je vyslovene individuálna záležitosť, každopádne to príjemné nebude, záleží však aj na partnerovi, ten sa musí snažiť byť čo najjemnejší a citlivý.
Raz to prísť musí a nikto na to nezomrel, tak do toho!
Aj pôrod bolí a predsa ženy rodia ostošesť...

shift

co som kukal crepiny* tak tam hovorili o zenskom kondome...a hajdu si ho dala a tam hovorila ze pri sexe to susti...to musi byt dost cudne...pichat ako cez tesco igelitku...

sedmikraska

banan, tak ty ked pojdes na vec prvy krat, tak si tam daj igelit a uvidime, ci sa ti aspon postavi, ked ta bude stale znervoznovat to suchotanie :D

shift

vsetci sa to v kazdej teme banana pytaju :D...skapem :D...tak ale ked je odbornik tak je odbornik...no co...kvalitu vidno uz z dialky...niekde pisal myslim ze ma 15