mam 14 rokov a mam zvlastny vytok stale sa citim mokra je to skoro take ako to co fukate z nosa :( neviem co robit :( myslim ze to nieje zdrave sem tam aj krv (nesmejte sa mi mne to smiesne nieje)
Vytok
gynekolog sa tym ake mas pysky nebude vobec zaoberat tak sa nemas coho obavat ale budes tam musiet ked mas taketo problemy
proste jednu cast mam taku ako keby znicenu nop ked sa niekedy robim sucham si to a teraz to vyzera ako keby napuchnute a dost to vytrca :(:( hanbim sa
no tak mamu nie no ked nechces ..ale tomu znicene pysky celkom nerozumiem ako znicene cim?
mamu radsej nie :D:D to by mi tam bolo trapne :D:D ona moze ostat na chodbe :D
mam nejak znicene pysky a ohanbia alebo ako sa to vola ja ani neviem :(:(:(
ta podrzi som chcela napisat:)
jak divne? aj tak nech je to cokolvek gynekologovia toho uz videli:) nemas sa coho bat vsak aj tak musis ist s mamou ked este nemas 15 a ta predsa podrzi
No vsak oto ide ze ja sa bojim :( ze co mi ta bude robit alebo skor hanbim sa...
lebo mam to tam dole divne fakt to mi je aj kus trapne take rozoberat aj na fore
no tak bez na gynekologiu nech nieco nezanedbas
nestipe to ani nic podobne zapachat no to mozno niekedy neviem ale stale mam spinave nohavicky az prilis a niekedy ak krvave neviem cim to je a menstruaciu som uz mala
a mas uz menzes? ak nie moze to byt take spinenie predtym ako to dostanes inak ten biely vytok je v podstate normalny ak nezapacha a nestipe ta