Detska obezita

Darmord

Ahoj,
Skús sa informovať tu:
-odkaz odstránený-
Mne tam odborný lekár pomohol z mojimi vážnymi ťažkosťami.
Podpora je tam 24 hod. denne takže keď som mál problém z dieťaťom a lekár nebol v ordinácií o pol noci tak jedine tam.
A môžeš komunikovať cez e-mail, volať, skype a iné.
je tam nejaký centový poplatok čo je nič fakt nič oproti tomu že ide o zdravie. VRELO ODPORÚČAM MÁM SKVELÚ SKUSENOSŤ
-odkaz odstránený-

kusaaacik

Buďte v pohode... Ja keď som mala 6 bola so dosť pribratá- 125 cm, cca 30 kg. V puberte som sa vytiahla a poriadne som schudla- 14 yo 164 cm, 41 kg. Takže asi si z oho netreba robiť ťažkú havu :)

Gima

130 cm a 30 kg je idealna vaha. Podla standardnzch výpočtov 130 -100 sarovna 30 a ak sa toto čislo zhoduje s kilogramami Nie je to nadvaha ani podvaha. Dieta v obdobi puberty potrebuje dostatok živin na svoj rast a vývin.

Gima

Ludia boží,nestresujte tie deti. Davajte im nalacno, odstaveny citron s vlaznou vodou, pripadne prevareny cesnak s citronom alebo pomarancom. Urobte im smoothie 5 listov petrzel, 3 ks citron. stavy5ks zeler listov.

petriskooo

Aké úpravy ste spravili? Odporúčam vyradiť sladké nápoje hlavne a sladkosti všeobecne. Tiež by ste mali pridať viac vlákniny a bielkovín. Plávanie je super ale choďte s dcérou na prechádzky a na túry, proste niečo čo bude vykonávať dlhšie...vtedy sa zbaví aj tuku. Tu je ešte pár rád, ktoré môžu pomôcť : -odkaz odstránený- . Držím palce!

monruc

mam chlapca,ktory vazi 45kg a ma 9rokov. velmi rad ma sladke a nemoze ani jeden den byt bez toho ak nic nema tak si osladi caj sam pretoze my sme pracujuci rodicia;ktori nebyvaju rano doma, ked deti odchadzaju do skoly. ako a co mam robit. ma rad jedla len sladke ako su palacinky,par.buchty,pudinky...a hlavne maso. zje aj polievky zeleninove ale moc nie.pohybu ma celkom vela ale on to dobija sladkostami ako ho odnaucit pripadne co varievat aby mu to chutilo a pritom z toho nepribral.

evitka001

ja som bola tiež pekná buchta. v 14 som pri výške 162 mala 62 kg. Teraz mám skoro o 15 rokov viac a mám 52 kg. A mala som to len a len zo stravy. Presne si pamätám, že som spapkala obed aj u babky aj doma, medzitým nejaká maškrtka a potom mi to v puberte došlo, že sa takto prežeriem až do veľkosti xxl.