na rukach, stehnach, bruchu, tvari.. vsade, nadmerne zarastam.. myslim, ze to znamena, ze mam zvysene mnozstvo muzskych hormonov. Viem, ze by som mala byt rada, ze vobec nejake ruky mam a ze to "vobec nie je dolezite", ale mne to fakt vadi.. v lete naprikald nenosim vobec minisukne, i ked s mojou postavou by som si ich mohla dovolit, ked mam kratke rukavy, hanbim sa, pretoze moje chlpy na rukach maju asi 2cm a je ich dost. Nechcem to holit, pretoze potom to bude podla mna ete horsie a dokonca zivota si holit stehna a ruky (!) je podla mna o nervy.. chcem sa vas teda opytat, ci neviete o nejakom inom rieseni.. Nemyslim hned depilaciu laserom, to je asi draha zalezitost. ale ak mate niekto skusenost aj s tym, tak napiste kludne aj o depilacii laserom. dakujem
nadmerne ochlpenie
ja mám na rukách chlpy asi 3cm dlhé,ale žeby som kvôli tomu mala nejaké depky,to nemôžem povedať
halooooo :-)
aj ja som tak pocula o tom laseri.. ale aj to som pocula, ze v tehotenstve sa to moze vratit... ale kto vie.. ked budem velka a bohata, dam sa na to ;) No a ako je to s tou HAK Diane35?
...ja mám tak isto na rukýách chĺpyk dlhé asi 2 cm..a to neprehánam..!....velmimi to vadí...na nohách to je v celku normálne..na tvári velmi jemnučké ale to má každý..ale čo ma najviac trápi je ochlpenie na krku...asi 3 cm kruh bledých chplkov...počuval som že najlepší je laser....treba na to viac sedení...jedno sedeni asi tak 2 000..iba na ten krk..tie sedenia by mali byť aspon 3..ale je to dlhodobé
haloooo, prosiiim
robim refreš temy ;) prosim piste kto viete :)
aj ja mam tento problem...
oni nie su cierne.. ale je ich moc moc a dlhe su.. A to mam prist doktorovi a povedat mu, ze : hej ujo. mam vela chlpov, kuknite sa na moje hormony? nie je to troska. .. ehm.. sisi?
som tmavovlaska a chlpy tam kde nechcem holit odfarbujem. mohla by si skusit aspon to. kym nezistis ze je to naozaj hormonalny alebo iny problem a kym sa to vyriesi inou cestou.
HAK Diane35 je na tento problém "určená"