nadmerne ochlpenie

Príspevok v téme: nadmerne ochlpenie
zena

na rukach, stehnach, bruchu, tvari.. vsade, nadmerne zarastam.. myslim, ze to znamena, ze mam zvysene mnozstvo muzskych hormonov. Viem, ze by som mala byt rada, ze vobec nejake ruky mam a ze to "vobec nie je dolezite", ale mne to fakt vadi.. v lete naprikald nenosim vobec minisukne, i ked s mojou postavou by som si ich mohla dovolit, ked mam kratke rukavy, hanbim sa, pretoze moje chlpy na rukach maju asi 2cm a je ich dost. Nechcem to holit, pretoze potom to bude podla mna ete horsie a dokonca zivota si holit stehna a ruky (!) je podla mna o nervy.. chcem sa vas teda opytat, ci neviete o nejakom inom rieseni.. Nemyslim hned depilaciu laserom, to je asi draha zalezitost. ale ak mate niekto skusenost aj s tym, tak napiste kludne aj o depilacii laserom. dakujem

zena

aj ja som tak pocula o tom laseri.. ale aj to som pocula, ze v tehotenstve sa to moze vratit... ale kto vie.. ked budem velka a bohata, dam sa na to ;) No a ako je to s tou HAK Diane35?

olivetka

...ja mám tak isto na rukýách chĺpyk dlhé asi 2 cm..a to neprehánam..!....velmimi to vadí...na nohách to je v celku normálne..na tvári velmi jemnučké ale to má každý..ale čo ma najviac trápi je ochlpenie na krku...asi 3 cm kruh bledých chplkov...počuval som že najlepší je laser....treba na to viac sedení...jedno sedeni asi tak 2 000..iba na ten krk..tie sedenia by mali byť aspon 3..ale je to dlhodobé

zena

oni nie su cierne.. ale je ich moc moc a dlhe su.. A to mam prist doktorovi a povedat mu, ze : hej ujo. mam vela chlpov, kuknite sa na moje hormony? nie je to troska. .. ehm.. sisi?

tish

som tmavovlaska a chlpy tam kde nechcem holit odfarbujem. mohla by si skusit aspon to. kym nezistis ze je to naozaj hormonalny alebo iny problem a kym sa to vyriesi inou cestou.