antioxidanty-zinkosel

Príspevok v téme: antioxidanty-zinkosel
noro

Zdravim,

Mam zisku hodnotu tichto antioxidantov a chcel by som ti to nejak zvacsit ale pisali tu nejake ine tabletky ale v lekarni mi poradili ZINKOSEL stoji to 70sk ale neviem ci mi to dostatocne pomoze na tie antioxidanty. Rozny pisali a ceny sa pohybovali 1000sk a vysie tak by som chcel pocuvat vas nazor, dakujem

Lucinocka

Ahojte ja sa chcem opytat ja som zacala uzivat Zinkosel a mam ho brat aspon pol roka..zacala som ho brat lebo som dostala herpes a ze som citliva na zimu tak som mala opuchnutu celu peru a aj nad perou-ale nie je to dlho pol roka ked ja ani nie som chora a co som sa docitala tak je to najma na chripku.Od piatku to pouzivam a uz nic nemam tak mi to pomohlo aj s mastickami.Hoci ja mam aj problemy so zaludkom a uz pol roka beriem probiotika..

lena11

Jedz vela suroveho ovocia a zeleniny, cim farebnejsie. To som fakt este nepocula ze pri normalnej zdravej vyzive by mal dakto malo antioxidantov v tele. Mozes mi povedat preco si si dal/a antioxidanty zistovat a ktore?

zuzi

ahoj,neviem ci si sa o tom dozvedel uz alebo nie,ale na zvysovanie antioxidantov su najlepsie produkty od Pharmanexu,sama ich uzivam a nemozem povedat ani jedno zle slovo.staci ak mi napises mail a ja ti dam blizsie onfo kde a ako ich kupit.zuzinocka@hotmail.com