mám otazočku. beriem antikoncepciu prvy mesiac. Novynette. teraz mám sedemdňovú prestávku. chcem sa spýtať, kedy by som mala dostať menštruáciu. na koľký deň v prestávke? mohlo to nejak ovplyvniť to, že som jeden deň hnačkovala? tehotná nie som. zatiaľ nemám ako :) aspoň dúfam :) prosím kto má k tomu čo povedať, pomôžte. ďakujem
kedy pride?
darlynn: garantujem ti, že od teraz to tak bude stále, že to budeš mať presne , minimálne na deň... :) ale neskôr možno aj na tú hodinu :)
jeej to sa máš. aj ja to tak chcem. to by bolo super presne na hodinu vedieť. ja som brala pred tým duphaston na upravu cyklu a vtedy som tiež dostávala pravidelne stále ten istý deň. iba jeden mesiac som bola chorá a v ten mesiac som aj injekciu na chripku dostala tak aj to to mohlo podla mna ovplyvniť tak vtedy som dostala až o dva dni neskôr. inak tiež vždy presne. to boli časy :)
v pohode, keď môžem a viem, tak ochotne poradím... ja si pamätám svoju prvú 7 dňovú pauzu, na tretí deň pauzy som to ešte tiež nemala a vtedy som bla u gynekologa po ďalší recept, a mi povedal, že ak to nepríde, príďte na testy či nie ste tehotná..to si ma vieš predstaviť ako som stresovala... ale pršlo mi to na štvrtý deň, a od vtedy je to tak stále... ani raz mi nedošlo skôr, iba raz neskôr, aj to som vtedy vzala o jednu tabletku vlastne ako keby viac, bo som hnačkovala a som sa bála že sa mi nevstrebala tabletka, inak mne to chodí ako hodinky, vždy na 4 deň medzi deviatou až pol jedenástou doobeda :):) dobré nie? :)
ahoj darlynn...
ja keď som brala novynette tak mi to tak prišlo, že v pondelok som vzala poslednú tabletku a v piatok mi prišiel menzes... ale môže to prísť aj skôr aj neskôr, no ten 4 deň je taký optimálny....zvykne to babám aj skôr, ale mne stále na ten 4 deň