bolelo???nebolelo??dajte skusenosti a zažitky :)))
vaše poprve...
no nevedela som o tom ze ma decko...
no moj prvy sex tiez ma to nebolelo lebo som bola tiez asi rok pred tym iba palcovana prve palcovanie ma bolelo ale potom neskor to zacalo byt super..a moj prvy sex nebol z lasky bolo to s 30 rocnym chlapom ktory je dokonca zenaty a ma decko a ja budem mat ete len 17.hanba..ale nevadi bolo to super neurobil sa hned za par sekund....hoci sa to stat nemuselo a ani som o tom nevedela ..co uz no
trosku to prvykrat bolelo ale bola som uz aj predtym palcovana cize asi to nebolelo az tak ako by to bolelo keby palcovana nie som.. neviem no, mozno som mala stastie...ale prvy sex pre mna nebol nic moc, prezivala som presne to co tret, ze vosiel do mna a uz aj bol von lebo uz bol...ale co uz..aj neprijemna skusenost je skusenost...s terajsim partnerom je vsetko v najlepsom poriadku:)
Mňa to bolelo nenormálne,lebo ma predtým nikto neprstoval ani nič podobné.A ešte k tomu som nebola uvoľnená,takže asi aj preto to bolelo.Dosť som krvácala ešte aj na štvrtý deň,ale potom sa to zahojilo a je všetko ok teraz.:)
ja soms a odpannila sama a prvy sex bol bez bolesti a plny rozkose :D
absolutne vobec nebolelo..predtym ma asi pol roka prstoval :P ..tak to tam dole asi prasklo :P ta blana :D ... cize v pohode... ale aj tak mozno pre viacerych je prvy sex to najkrajsie, premna to bolo no "nestoji to za rec" ...vosiel do mna a siel von, lebo uz bol :( ..no co uz... ale teraz uz je fajn ...
este som nemal poprve. dufam ze sa mi postavi