chcela by som sa spýtať či nepoznáte nejakú masku (domácu),zábal,vitáminy alebo niečo čo by mi pomohlo zlepšiť môj stav vlasov mam ich dosť suché a roštiepené a neustále strihanie ako riešenie nevidím.prosím čo by mi pomohlo??
suché valsy !!!
ja mam tiez ten problen, ja ich mam k tomu aj kucerave, tak si viete predstavit...ale co mam vyskusane a vrelo odporucam je tem olivovy olej, zltko a par kvapiek citrona..zebalit do uteraka, nechat v teple, pretoze teplo zvysuje ucinnost..k tomu pouzivam vlasovu kozmetiku Gliss Kur, nic lepsie som este neobjavila..uz aj ked sa rozhodnes pre inu masku (aj gliss kur maska na suche vlasy je super, s kazdou mozes spravit teply zapal, aj ked pisu, ze je 1-minutova..).. dufam, ze som pomohla
232 šak čitaj aj dolu,že olivový...hadam ne motorovýý???
ahoj berenice17 a to aký olej mam použiť??
Skus pouzivat tie vyzivujuce masky na vlasy a tie si dvat olejove zabaly.
len to Ti veiem poradit: )
ja mam jeden 2 lyzice olivoveho oleja+2 zltka+2lyzicky medu zakryt igelitom a uterakom nechat posobit minimalne 20min,potom umyt.
skus si davat teply!-nie horuci olej na vlasy.Prikry ich foliou a teplym uterakom a nechaj aj 2 hod posobit.potom oplachni samponom.ale predtym musis ostrihat rozstiepene vlasy lebo tym uz nic nepomoze-pokial mas kratsie a nechces narusit ich dlzku noznicky pouzi neskor ked trochu narastu