hmmm co si o tom myslite vy a ake mate skusenosti? chcem tak vela po rozchode s priatelom s ktorym sme sa nerozisli v zlom aby sme spolu komunikovali obcas? nevravim kazdy den ani tyzden ci mesiac...ale pride mi to divne ked som s nim bola denno-denne v kontakte a teraz vobec. nie som zalubena uz a o nic mi takehoto nejde len si nemyslim ze teraz okolo seba musime chodit ako cudzi..ani neviem ci by ma pozdravil keby ma stretol alebo by sa choval ze ma nikdy ani nepoznal..a toto iste sa mi stalo uz aj pred tym...tak co vy nato?
rozchody a komunikacia po nich...
myslim ze u kazdeho cloveka je to individualne...s mojim prvym chalanom sme teraz dobrí kamarati, stale si piseme aj sms aj zajdeme na kavu...ale s tymi druhymi dvoma pohroma...ani nepozdravia a tiez sa mi to zda trapne, lebo sme spolu chodili hovorili sme si vsetko...neviem pokial sme sa rozisli v dobrom tak predsa nie je dovod nekomunikovat
heureka, tak je potom dobre, ak si ty spokojná...
a vam ostatnym - uz neriesim bo sa ozval vcera sam. tiez nevidi dovod aby sme nekomunikovali kedze sme sa lubili a nerozisli sa v zlom takze je to ok a ja uz mam svedomie kludne :)
kosicky kkt - strasne dakujem, vies ako potesit
mozno sa len potrebuje z toho dostat a potom sa ozve....
ta.. a o com by si chcela s nim hovorit.. je tazke sa rozpravat o pocasi s niekym co s nami robil "maximum" chapes? a myslis ze on tvoje dristy o tom ako sa ti dari a ze ta uz "riesi" iny ze ho to zaujima..? bud mu to nerobi dobre alebo ta uz proste mf, je to proste trochu divne ale zase je to muz vs. zena a nie kamaratske vztahy. ked raz prekrocis hranicu potom uz je to tazke, ale keby si mu ponukla prilezitostnu pichacku tak by podla mna s tebou obcas siel (ked nema lepsiu, co z tvojej otazky typujem ze ich je cela kopa ked "nechapes" :)
Ucitel - dakujem velmi pekne aj tebe to iste :)
A vam ostatnym - mno sak prave preto ze sme spolu nejaky cas boli a ze som ho mala rada mi nie je lahostajny. ale aby ste to nepochopili tak ze ho este lubim to nie. ale dakujem aj tak za rady, pomaha to vidiet aj z ineho pohladu :)
PS : a vyuzivat ho nemam v plane...
tiez sa s byvalymi nekamaratim, ale ak sa stretneme, tak sa mozno spytam ako sa ma. Ale smskovat a volat urcite nie.
je dost blbe bavit sa s niekym, lebo ho mozno budem niekedy ptrebovat
ja mám taký názor, že ked niekoho ľúbim-ľúbila som a rozídeme sa, tak si nemám s ním čo povedať. nestojím o kamarátstvo, prerušujem všetky kontakty.
Samozrejme že komunikácia,rešpekt a dobré vzťahy majú ostať navždy... nikdy nevieš kedy by si mohla potrebovať jeho pomoc ( pracovne)Ano občas sms aleb normalny pozdrav....
Šak ste spolu žili určitú časť života ...
Mal som viacej Holiek ale so v kontakte len s tou čo som naposledy chodil. nieste cudzí ludia a byť kamošmi nieje zlé treba si pomáhať nech sme akýkoľvek.
ak zaujme pozíciu že nepozdraví alebo do konca by bol drzí alebo by sa ani neobzrel to zlamená aký je sebec a že si Dobrá holka, ešte že ste sa rozišli aby si zbytočne netrpela celý život.ano aj my sme sa rozišli dohodou viac menej :-)
Veľa šťasia a priateľstiev a dobrých vyťahov Ti prajem..