poradte mi nejaky zaruceny recept na lupiny..inak mi vypadaju asi vsetky vlasy..uz mam v hlave normalne chrasty..au au :(
lupiny
mne pomohol na lupiny šampón Nizoral, dostanete ho v lekárni,je ozaj super, ale s chrastami treba radšej navšíviť lekára
ked budes brat liecebny sampon, potrebujes aj zmenit zivotospravu, neprejedat sa sladkostami, mastnym jedlom,jest vela ovocia, zeleniny, striedmost, pit tekutiny - 2 l denne - caj,mineralky,zihlavovy caj na precistenie nezaskodi, trochu sportovat
neliecena pokozka sposobuje ze vlasy su zle vyzivovane, nasledne vypadavaju,tvoria sa lupiny,chrasty, co je zrohovatena pokozka a ta musi ist prec aj s bakteriami
chod k lekarovi,chrasty su znakom neliecenej choroby vlasovej pokozky,musis to nejak liecit
chod k lekarovi, mne raz 1 doktor predpisal sirovy sampon-strasne smrdel,ale musim ho pochvalit, vyliecil mi lupiny,preslo to,
ale ked som si chcela dat predpisat o par rokov u ineho doktora, povedal ze ten sirovy uz nepredpisuju a ze si mam kupit v lekarni aky chcem, v lekarni maju na vyber rozne druhy, ale porad sa aj s doktorom ...
tak mne pomohol sampon loreal elseve hned po prvom pouziti som myslela ze blbost ale mi to pomohlo :) ved skuste stoji okolo cca90sk?
dnes som kupila reghaar sampon, ci tak nejak sa to vola...kedysi som brala vodicku reghaar, ale to bolo davno, nebolo toho tak vela a zmizlo to potom...ale teraz mam tzv. hniezdo...ak toto nezaberie...inak, dakujem aj ja...budem asi skusat dalej,...
matilda,diky ti pekne..som Avon lady,takze to pre mna nie je problem..vazne diky..uz mam normalne chrasty v hlave..au au au
ahoj hviezdička môj manžel mal lupiny asi 5- rokov nevedeli sme ich odstrániť, skúšali sme všetko možné no a kamarátka mi poradila šampón z Avonu 2 v 1 proti lupinám- 3 keratín systém- dôležitý údaj, lebo v avone je veľa produktov pomohol asi po mesiaci dávam si ho aj ja je výborny. Treba častejšie umyť vlasy asi 3x do týždňa kým nezaberie stojí okolo 100,- keď je akcia majú 400 ml za 100,-Sk. potom daj vedieť pa
chod co najskor k lekarovi,cim skor,tym lepsie,alebo skus sampon SELSUN BLUE,dostat ho v lekarni