ahojte, počula som že táto skupinka funguje v BA na cukrovej každý pondelok a štvrtok 20.00. Viete mi o tom niečo povedať? Koľko vás tam chodí? Má to zmysel? Čo tam robíte? Premyšlam že by som prišla...
skupinka pre bulimičky/anorektičky OA - Overeaters Anonymous
kaine zoe tak co bola si? ako sa pacilo? :)
uz som tu, len sa snazim ulovit si nieco na jedenie.
no, ja neviem, co budem mat.. ale som taka celkom vysoka, dlhe tmave vlasy, normalna postava..a cierne okuliare, ak ich nezabudnem. ale jo, ciernu bundu budem mat asi aj ja.
vekova kategoria okolo 20 rokov, s poctami je to rozne..a prebieha to..ved sama uvidis. je to tam super.
vekova kategoria je rozna, aj 20tky, 25,28, rozne:) teda dlhsie som nebola mozno sa to omladilo alebo aj ostarilo:)))) ale je to fakt rozne a hlavne jedno zaklad mame spolocny:)
a co sa tam robi? hm, no rozpravame sa, smejeme sa, proste co sa rozvinie, alebo arteterapia a tak:)
je tam kazdopadne super:)
aspon mi napis o com to tam je. kolko ich tam chodi. aka vekova kategoria...
lebo uz dlhsie mam taky cas kedy sa rukami nohami branim :( ale chystam sa prist...do mesiaca chcem urcite:)
preco nemozes prist kyblik ?
joooj baby tak rada by som sa k vam pridala ale dufam ze raz to znova vyjde:)
kaine zoe bude sa ti urcite pacit;) tak si to uzite:)
oki, este predtym idem ku doktorke, takze neviem ako stiham, ale idem urcite. co budes mat na sebe ? ako ta spoznam ? ja modre file, cirenu bundu, bezove topanky asi... ak tam nebudem, necakaj ma, ale urcite pridem
ano, ano, tiez zo zosky. asi tak 18:15 tam budem. tak co, dame to dokopy?
ahoj, idem, urcite. asi zo zochovej. neviem odkial ty. ak nie, tak dufam ze aj sama trafim... kedy ides a odkial?