Ma niekto skusenosti s l-tryptofanom?vraj jeho uzivanie zabera pri depresii a uzkosti..
l-tryptofan
ja si kupujem od sunday natural v prasku, mne zabera na spanok a viac mam zlepsenu naladu, davam si ho ked citim ze upadam do apatie a podobnych stavov citelne sa citim lepsie
Prečo by mal byť problém s vysadením? Akože myslíš, že by to bolo návykové alebo čo? Tak to pochybujem, že takéto lieky sú voľnopredajné napríklad.
no matter how much of your finances they’re handling, this should be someone tunnelrun.io trustworthy.
jaaj tak , no dufam, ze je to uz po tej rodinnej stranke lepsie. a nemala si potom problem ho napriklad vysadit?
vies co, mne to pomohlo dostat sa do pohody, ked som zazivala take horsie, dost stresujuce obdobie v rodine. myslim, ze aj vdaka tomu l-tryptofanu som sa z toho skorej dostala a vedela som zase fungovat normalne, byt zase stastna a vesela, nie zatrpknuta.
a u teba sa co pohlo k lepsiemu?
ale kdeze, to vobec nie. ja by som nieco take, co je navykove ani neuzivala. takze toto vobec. zalozene na prirodnej baze, aj pre veganov vhodne, zlozenie uplne super :)
a nie je to nejak navykove? ako myslite, ze vam to zlepsi naladu?
na vycerpanie, na psychiku a aj na zlepsenie nalady. akoze aj pri inych veciach pomaha, ale toto je asi take hlavne, preco ho ludia zvyknu uzivat. ja mam aj doma jeden, odfotim, ze aky? :)