Spinenie, menstruacia a HAK

Príspevok v téme: Spinenie, menstruacia a HAK
elwinka

takze sprvoti zdravim vsetkych co si tento topic precitaju...

moj problem je nasledovny... od januara som do marca uzivala HAK Chloe, vysadila som ju zo zdravotnych dovodov pretoze mi nerobila dobre na zaludok... za par dni od vysadenia tabletky sa dostavilo mentruacne krvacanie, bolo to konkretne 23.3. V priebehu posledneho marcoveho tyzdna som bola u gynekologa, predpisal mi HAK Minerva s tym ze to mam uzit s dalsou menstraciou (logicky:) ktora by mala nastat 20.4., cize zajtra. A teraz sa dostavame k jadru problemu, dnes som si nasla na nohavickach nieco ako krv aj ked to ani krv nie je, farbu to ma tmavsiu, nieco ako ked mentruacia konci. Prve co ma napadlo ci to nie je to "spinenie" ktore niektore zeny zvyknu mavat ale ja som ho nikdy doteraz nemala. Zatial je to dost intenzivne, uvidim ako na tom budem vecer. Ale moja otazka je:

V pripade ze to JE spinenie, za aky dlhy cas sa moze dostavit menstruacia? Viem ze to je individualne, ale ktora s tym z Vas ma skusenost, tak prosim napiste. Z osobnych dovodov by sa mi hodilo keby ta menstruacia naozaj prisla tento vikend kedze na buduci mam plany ktore by mi krvacanie znicilo...

A este druha otazka...

Co ak to NIE JE spinenie, mam dneska uzit prvu tabletku HAK Minerva? Co si o tom myslite?

Dakujem za Vas cas a odpovede,

Veronika

majkaa13

Aaahoj volam sa maja a chcem sa spitat či je v poriatku že mam 12 a pol roka mam dosť silný výtok už asi 2 roky ochlpenie dosť husté aj na ohambí aj v podpazuši mam160 cm a 43kg možete mi poradiť kedy dostanem menštruaciu ?? Ďakujem za slušnè odpovede :) :) :)

luba

Podla mna este pockaj mozno sa to este len rozbehne mozno to este krami nie a ak ti zacinaju tak sa ti to do zajtra urcite rozbehne.Tehotna nie si?niekedy je take spinenie aj na zaciatku tehotenstva.Tak drzim palce .