Antioxidanty

Príspevok v téme: Antioxidanty
noro

Zdrabim,

Nedavno som zistil, ze moje antioxidanty su na nizkej urovni. By som sa chcel spytat, ze ako by sa dalo zase vratit na normalnu hodnotu a celkovo to udrzovat. Precital som, ze viac ovocia a co najmenej tukov ale by ma zaujimalo ci sa daju kupit v lekarni aj nejake vitaminy alebo take nieco. Cital som ze su doplnky ku strave ako LIFEPACK a tak, ale to nechcem. Skor by som to chcel skusit ziskat prirodnou cestou, dakujem

toto

Chcela by som radu,ci aj extrakt z olivovych listov je antioxidant?Beriem MMS a vtedy sa neodporuca uzivat antioxidanty,len neviem ci tam patria iba vitaminy alebo aj antibakterialne doplnky.

Davidko33333

Tym ze poznas lifepak si sa pravdepodobne bol
Merat na biofotonickom scanneri:) lifepak je tym pohodlnejsim ale na jednej strane aj nevhnutnym zdrojom lebo dodava tvojmu telu vsetko co zo stravy nedostane. Ale ked si proti nemu aj ked nerozumiem preco:) tak tu je stale aj g3 dzus napriklad ktory obsahuje obrovske mnozstvo antioxidantov. Alebo jedz ovela viac ovocia a zeleniny ale fakt ovela:) ked mas neake otazky napis mi na mail davidbirkus@gmail.com:)

RNG

Spomeniem zopar silnych antioxidantov: V prvom rade vitaminy A, C a E.Potom vytazky so semien a jadierok(z hroznovych, cucoriedkovych, granatove jablka), farebne zeleniny(vitaminy A) a ovocia, vytazky zo zelenych listov(zeleny caj, listy cucoriedok,ciernych ribezli .....