manzel mi prestal davat vyplatne pasky po 20 rokoch doteraz mi ich daval peniaze mi dava postupne co taji
preco mi manzel prestal davat vyplatne pasky peniaze mi dava
no viete citam tu vase prispevky ale je to inak ja som dominantna vo vstahu ked som mu nasla tu sms strasne som ho dobila a potom este dva krat som ho doskrabala ja neviem kto bola ta handra ale ide oto ze ja mam nanho niektore dni velku zlost a mam chut mu ublizovat a viete preco lebo chel inu ja som velmi trpela dokonca som sa chcela zabit bola som aj v nemocnici sama som nastivila psychiatru lebo mi zacalo stoho sibat a co robim teraz ublizujem mu a vedome viete poviem si druhy chlap by ma davno opustil za to vsetko co som mu zneprijemnovala zivot on by najradsej nato zabudol ale vomne je niekedy tolko hnevu ze mam potrebu mu ublizovat stale mu to pripominam a on sa nato hneva mozno to ze mi nedava tie pasky je jeho jedina obrana
No,Martinko,až také pod úroveň to nie je.Nevieme aký vzťah mali pred tým,ale 20 rokov nemôžeš hodiť len tak,a pokiaľ to má aspoň malú šancu,treba zabojovať.Vzťah treba koreniť,netreba to nechať zájsť do rutiny.Niekedy to nejde,nikto nevie čo ho čaká v živote.
nashira: Neboj sa, mne rozhodne nikto nevládne a rovnako ja nikomu nevládnem :)
Už to kas patrične vysvetlila a je to jasné, po dvadsiatich rokoch sa mu zunovala a manželstvo je asi u konca.
Tak to bohužiaľ chodí a bude to ešte horšie.
Ja by som za jeho milenkou veru nešiel, bolo by to pod úroveň ženy a manželky bojovať o priazeň svojho muža, ktorý si už zrejme vybral inú.
Kas,to ma mrzí.Zrejme prežívate niaku krízu.Veď keď ti dáva peniaze,keď si pýtaš,tak kúp dovolenku iba pre vás dvoch.Ja som vydatá 17 rokov,všetko máme spolu od začiatku.A niekedy treba vzťahu pomôcť,vykašlať sa na všetko a urobiť niečo bláznivé.
Martin:Myslim si ,ze to nieje o tom ,ze musí...mas obranny postoj.Zrejme ta hneva ,ze to tak je a mas nazor ,ze zeny to robia ,lebo chcu vladnut nad muzom.Mozno si to tak videl doma preto ten postoj.Ale mozem ti povedat ,ze to nieje vsade tak a nieje cielom kazdej zeny rozhodovat o tom kam peniaze pojdu.Myslim ,ze vo vacsine slov. domacnosti je to tak ,ze zena riadi financie nie preto ,ze by chcela,ale jej to jednoducho prischne.Vacsinou zena chodi na nakup,kupuje detom oblecenie,drogeriu.Asi ked nieje nieco v chladnicke muz sa pyta zeny co si kupila?No a prirodzene z toho vychadza,ze prave zena potrebuje mat k dispozicii zvysok penazí ,ktore z prijmu zvysia po vydaji na ostatne polozky.a ten zvysny prijem je na stravu vacsinou...tak tak to je podla mna vo vacsine slov. domacnosti.A tym to uzavrem ...myslim,ze kas ma uz teda ovela horsie problemy:( co ma mrzí.
netoleruj mu to.aj u nas to tak zacinalo a teraz sa rozvadzame.presne ako keby som to videla u mna. ja som ale bola velmi tolerantna. Ty musis prasknut po stole a povedat jasne a dost. Bud alebo.Neboj sa ked sa toho nezlakne, aj tak to smeruje k rozvoedu, elbo si ta uz nevazi podla vsetkeho. Tak skus este zabojovat ale razantne a ked vies o nejakej kurve, tak skoc za nou osobne a vynadaj jej. Ja wsom to neurobila a dodnes to lutujem. Moja kamoska to urobila a zachranila si takto manzelstvo.Uz manzel seka dobrotu a vsetko na svete by jej kupil a splnil...
cele manzelstvo sme davali pasky na stol obydvaja aj vypis z uctu on dostava peniaze na ruku a moje aj ked ucet pisany na jeho meno tam idu moje peniaze na ucte sme si sanovali tiez nejake korunky
no dik za nazori vsetko sa medzi nami zmenilo pomohli mu aj radi kamaratov ktory podvadzaju svoje zeny a taja im skoro vsetko ja som mojmu prisla na to ze ma inu sms ale prisahal ze snou nic nemal uz to nieje medzi nami dobre a on sa potom velmi zmenil aj v tych paskach ked som sa ho spytala ci chce chovat aj tu vydatu handru a jej deti smial sa mi vraj mi casom tie pasky ukaze peniaze mi tiez zacal davat postupne vzdy ked si vypitam ze uz nemam ja platim vsetky ucti a ked nieje pojeho vyhraza sa ze mi da na najom a deti uplne sa otocil vo vsetkom uz ani neviem ci mam snim byt nemam vychodisko z jedneho platu rozviest sa vsetko delit proste psychicky ma tyra a vydiera on ma pre seba dost kazdy den travi v senku doma nic nerobi ja neviem co uz mam robit preco sa to stalo 20 rokov bolo vsetko v poriadku a takto sa zmenil napiste mi poradte je to sebec ako som mohla byt tolke roky slepa