mam jemne chlpky nad perou, su trousku tmavsie a z dialy ich ani nie je vidno, ale zblizka ano....a moj priatel mi povedal ze by som si to mala oholit a potom sa zacal smiat...myslel to zo srandy?alebo vam to vazne vadi??len normalne odpovede, dakujem
chlpku na perou, chalani vase nazory, pls
ked TA ma skutocne rad, ma ta rad aj s nimi,
nehol a ni nedepiluj kremom
najprv skus odfarbit peroxidom, chod s tym ku kozmeticke, ja som si od kozemticky odkukal aprax, a odfarbujem sama, chlpky sa zosvetluju, zjemnuju a nicia, niektore vypadaju, ak nebudes spokojna s vysledkom, skus depilaciu voskom
no pravda je taka ze chalanom sa to urcite nelubi...daj si to u kozmeticky zdepilovat...aj mama aj sestra chodia...pohoda...a mas po probleme :)
ahoj, nehol si to určite,a ani nevytrhuj, ešte by ti zhrubli a stmavli. Mala som podobný problém, ale tie fúziky boli svetlé, ale bolo ich vidno, tak ma raz napadlo zostrihnúť si ich úplne nakratučko nožničkami, a doteraz to tak robím a som spokojná lebo nič nevidno,ostriháš, a keď zas dorastú, ostriháš znova... ale zas ak ich máš moc tmavé daj si ich radšej odfarbiť kozmetičke, príp.natrvalo odstrániť
dakujem vam vsetkym za vase nazory
Tak poznám jeden pár (obaja sú moji blízky priatelia) a dievča tiež malo tento problém. V prvej rade to musíš robiť pre seba, ak mu to pred tým nevadilo, tak mu to nemôže vadiť teraz.
Určite si to nehol, ako povedal Tommy, po pár mesiacoch by boli vidieť aj kebyže si čerstvo oholená a boli by hrubšie a tmavšie a tvrdšie.... Poraď sa s kozmetičkou na dlhodobom riešení, dnes sa to dá laserom odstrániť navždy (to urobilo aj to dievča ktoré som spomínal skorej ;))
môj nazor je taký že sa mi to nepači fuzyky u ženy su škarede a tak to vnima väčšina chlapov.ale hlavne tie tmavšeie
ale holiť si ich určite nehoľ to by bola obrovska chyba lebo by boli čoraz hrubšie a tmavšie a počase by to bolo vidieť aj ked budeš čerstvo oholena
bud si to nechaj laserovo odstraniť pripadne niečo čo odporuča kozmetička
alebo peroxidom abo niečim (aj slnko to dokaže) vytiahnuť z nich farbu aby boli bielučke/svetlulinke - tie nevadia...
je mi ľuto že ti to hovorim ale nepoznam jedineho chalana ktorému by sa tmave fuziky pačili.....svetle su viac menej v pohode
nehol si to prosim ta ked si to zacnes raz musis to potom robit vzdy a potom mozes mat aj po holeni vyrazky atd... radsej nie - ak by si chcela a mala s tym sama komplex do buducnosti tak chod ku nejakej dobre kozmeticke nech ti to zdepiluje naveky pocul som o tom - ale nerob to pre chalana urcite - ak ta miloval na zaciatku s chlpkami tak by ta mal milovat aj teraz - nie vymyslat hlupe dovody - bran sa a nenechaj sa donutit - very luck!
ja som brunetka...ale ved doteraz mi na to nic nepovedala aspolu sme uz vyse 4 mesiacce...bojim sa ze to bude horsie ked pojdem ku kozmeticke elbo baby co idu raz potom musia chodit stale :( ... osobne si nemyslim ze je to az take strasne... neveim co robit
si tiez myslim, ue to myslel vazne. mne by to vadilo. ale radsej si to nehol, by so mohlo zle dopadnut...chod normalne ku kozmeticke a mas po probleme
si blondina ci brunetka?