mam jemne chlpky nad perou, su trousku tmavsie a z dialy ich ani nie je vidno, ale zblizka ano....a moj priatel mi povedal ze by som si to mala oholit a potom sa zacal smiat...myslel to zo srandy?alebo vam to vazne vadi??len normalne odpovede, dakujem
chlpku na perou, chalani vase nazory, pls
chcela som napisať že vosk je finančne mene j naročna metoda
ahoj ak ti možem poradiť daj si to preč, vobec to nie je pekne, doporučila by som ti laserove odstranenie kt. stoji jedno sedenie cca. tisic korun, neviemkolko je ich potrebnych podla zarastania, alebo finančne naročnejsia metoda su voskove pruzky podla mna uplne stači aj to, postupne ti začnu rasť čoraz bledsie a jemnejsie a bude to bezbolestne, najhorsie su prve razy ako pri každej epilacii. osobnu skusenosť sice nemam pretože som blond a nejak nezarastam ale sesternica to mala vyrazne a stačili jej tie voskove pružky
no jedno osetrenie stoji priblizne 400sk (horna pera), nezviknu nastat vedlajsie ucinky ale stava sa aj ze u zakaznicok ktore maju citlivu plet sa objavia male pupaciky. Takto upravene chlpky vydrzia 4-5 tyzdnov.pri opakovanych sedeniach chlpky postupne zjemnuju, rednu a su svetlajsie. osobne by som dala prednost laseru
úplne každý má nad perou jemné chĺpky, len niekto tmavšie, iný zas svetlejšie... takmer neviditeľné... ak ti to tak vadí, tak mala by si zájsť ku kozmetičke, aspoň sa poradiť... ináč sa to dá aj vybieliť...ale to ti spraví len kozmetička,isto to neskúšaj sama nejakými prípravkami...
ale cosi, 17 ? ... 15 je vela
bananko si moc vtipny...
podla tvojich prispevkov sudim ze mas tak 17, ehm
tak skus plazmovu pistol.
mila liliboo, chcem sa spytat aky je VAs nazor na orientalnu epilaciu
som kozmeticka. pod rukou mi presli mlade baby ale aj babky co chodia ku kozmeticke aj 10 rokov a chlpky nad perou sa zmenili na chlpy, hnusne tvrde a tazko trhatelne, ale boli aj pripady kedy zjemnely. najprv to vyskusaj na nohach alebo na rukach a uvidis ako na to budes reagovat, a to chce cas. zatial si to odfarbuj. vela zdaru
neskusena, ja som tmavovlaska a tiez mi tieto chlpky vidiet a tak som bola u kozmeticky pakrat, ale tak platit 60,- za jedno depilovanie... prilis podla mna a tak som si kupila weet pruzky na tvar a robim si to sama doma :) dorastu a tak si ich vydepilujem - su jemnejsie a aj riedsie ako byvali a uz to ani neboli po par mesiacoch... ale tak je to mala plocha, tak ta bolest sa da vydrzat.. a u kozmeticky to tiez boli, len doma to mas lacnejsie :)
btw, baby, mate aj take "bokombrady"?? co s nimi robite? mne to strasne vadi, ze mam vlasy aj pred usami a potom mi na tvari rastu chlpky z bokov.. fest ma to rozculuje, ale zase depilovat si to tam nechcem :D to moc boli :D:D a pri usiach pocut ako ich vytrhne :D verte mi - nie velmi prijemny zvuk :D :D :D tak co s tym?