ahoj mam taky problem, zaciatkom mesiaca som dostala kramy..vsetko v pohode..klasicky do konca tyzdna boli prec..tyzden bez nich presiel..a zacali znova..to sa mi nezdalo az take divne..az na jednu vec..ze uz mi trvaju dva tyzdne...mam sa niecoho obavat ?! prosim poradte ... vopred dik
kramy dva tyzdne ?
Ja by som to nepodceňovala.Ak to bude banalita,môžeš byť rada,ale môže to byť aj čosi vážnejšie a tam už ide aj o čas. A návštevu lekára prežiješ. A budeš určite spokojnejšia.
to akoze baby, vazne mi chcete povedat, ze z prechladnutia dvojtyzdnove krvacanie? .. to fakt?
aj mne sa to stalo - no prechladla som a nechcelo sa mi ku gynekologovi.. ale po vysetreni a vylieceni som bola okej
Jednoznačne k lekárovi...mne povedal lekár,ak menzes meškáva,či vynecháva,to nie je také zlé,ako keď chodí častejšie ako by mal a krváca sa viac...pre pokoj v duši...LEKÁR !!!
aj mne sa to stalo. ale potom už v pohode. možno som prechladal alebo tak..ale odkedy mam HAK sa mi to nestalo (klop klop)
Vravi sa, never nicomo, co 5 dni krvaca a nezdochne. V tvojom pripade je to uz vsak ozaj podozrive...
Ale nie - vazne: Toto by som urcite riesil s gynekologom. Nebude to v poriadku