papier na pečenie

[zruseny12]

juhaaa,tak uz si rob ako ty uznas za vhodne,ja pouzivam tu A4,daj vediet ako si dopadol s tym pecenim...pekny den prajem...

[zruseny12]

ano,lebo je uz mastny,/ten papier kupeny na pecenie/ale ja ked nemam doma papier na pecenie tak pouzijem ten...a nie je mastny tak musi sa potriet...a vyskusala,som to raz,je dobry tak naco kupovat na pecenie a do tlaciarne mame plno papiera a hera, alebo palmarin sa stale doma najde...

[zruseny12]

zalezi aky velky je plech...aby proste bol pokryty cely plech a dobre si pochopil...potries herou,plech a na to poukladas A4,a vrch papiera zase potries,aby bol mastny a poukladas cesto...

agina

To pocujem prvykrat, ze papier do tlaciarne.....potom naco ho tam davate, ked plech musite vymastit??? Najlepsi papier na pecenie je TESCO papier, ale ten biely, nie hnedy.Vobec nicim ho nemusis potierat.

juhaaa

ale tie A4ky tam musim dať aspon 4kusy že? takže potriem ich zo spodu a z vrchu napr. z herou... dobre rozumiem? a môžem davať cesto. nato.

[zruseny12]

presne staci A4,ale potri ho mastou,aj zo spodu aj zvrchu...nerobila som este,ale robim tiez vseliake cukrovinky,len tie sa nepecu....

juhaaa

hej myslíš že môžu byť aj obyčajne papiere A4 do tlačiarni? :D no ok ... aspon nemusim chodiť do obchodu. inač neskušala si robiť niekedy musli tyčinky:D:D ja sa nudim tak som si našel na nete recept a idem ho spraviť.

[zruseny12]

palmarin,alebo hera,alebo maslo obycajne,aby sa ti papier netocil na plechu a drzal...ked ti mozem poradit/ale neviem,ci je to dobry napad,ked to robis po 1x/ ja mam vyskusane aj normalne papiere do PC,tlaciarne,len ich traba potriet mastou...ale tiez su dobre....pouzivam ich normalne pri peceni rolad...a rychlej pyskoty...tak neviem....

[zruseny12]

pekny den prajem,ked mas papier na pecenie,nemusis ho nicim potierat,len zo spodu trochu mastou aby sa prilepil,aby sa ti netocil a drzal na plechu.../napr.palmarinom/...