Pomozte mam problem

orešanka

Kvasinky má každý v určitom množstve v sebe ale prirodzená mikroflóra nedovoľuje ich premnoženie. Ak sa poruší pH vagíny alebo spomýnaná mikroflóra dôjde k nich premnoženiu a vzniká infekcia. Môžte ich však chytiť aj na plavárňach, WC a kúpaliskách. Na intímne partie nepoužívajte mydlá - sú zásadité. Kupte si v lekárni mydlo na intímnu hygienu. Požičajte z neho aj partnerovi. Jedzte viac probiotických jogurtov, existujú aj tabletky Probio 3, ktoré obnovia mikroflóru. Túto vám môže zničiť a užívanie antibiotík. Partner by si mal pri umývaní penisu stiahnuť predkožku a tak ho umyť. na zmiernenie svrbenie zaberie canesten ale treba zájsť k lekárovi aby vám dal tabletky. Canesten to nevylieči.

anonimius

jj ja som tie kvasinky mala minuly rik tiez asi sme to spolu nejak chytili ale s coho?umyva sa pravidelne moze to byt z verejnych WC?

kety

123456 vies, poznm vela ludi, co nepisu spravne gramaticky, aj baby dokonca, a nemusia mat 13, ci 15, alebo 20, niekto sa to proste nenauci, myslim, ze ona ma fakt iny problem..a aj tak, kedysi sa pisalo vsetko s jotou

kety

anonimus...alebo to moze mat z toho, ze si ho nespravne umyva...moj priatel mi prezradil, ako sa to ma umyvat poriadne, teda, neukazoval mi to, ale viem, ze sa to ma ta kozka akoby prevratit...moze byt to, alebo nejaky zapal, moze byt aj mocoveych ciest, to moze byt fakt vselico,len ozaj bacha, lebo to moze byt nie moc dobre.

qwertaka

daj si pozor tvjo priatel moze byt prenasacom kvasinkovej infekcie, mal by si natierat canestenom, lebo moze to preniest na teba...alebo sa len neumyva

tea

Tvoj priatel ma asi taku malu infekciu, uz ju budes mat aj ty. Takze chod k doktorke ta ti predpise liecbu, myslim, ze aj priatelovi.

anonimus

Ako ja som sa na gramatiku nepitala tak poprosim fakt ze odpovedat na polozenu otazku a ja myslim ze mam narok na chybu :)