Mate niekto skusenosti s vodou v Grecku?? Teda na Krete...chystam sa tam brigadovat na 3 mesiace a denne vypijem 3 litre vody...budem si ju musiet kupovat?? alebo je tam pitna??
Prosim pomozte...dakujem:)
pitna voda??
v kazdom pripade je dobry endiaron na vseliake infekcne enteriridy, kebyze nieco.
a vodu by som si radsej kupovala, ked maju take stare potrubia na odpadovu vodu, no neviem neviem ake budu na cistu.
to s tymi toaletakmi je asi pomaly vsade v Grecku, stretla som sa s ty,m na Korfu.
lyn vobec sa toho neboj.Mna co na Krete prekvapilo bolo to, ked nam delegatka povedala, aby sme pouzity papier z WC hadzali do smetiaka a nesplachovali ho.Vraj Kretania maju strasne uzke odpadove rury a strasne sa to upchava.V hoteli co sme byvali /Asimenia/ tak tam pracoval v kuchyni jeden Poliak a velmi si pochvaloval.
no to je fajn:) vzhladom na to, ze budem zarabat len okolo 600eur mesacne, je to celkom fajn...dufam ze nezbankrotujem:D
Ja som bola pred dvoma rokmi na Krete a vodu sme si radsej kupovali vo flasiach.Normalne v supermarketoch tam stoji voda priblizne tak, ako u nas, nemas sa coho obavat.
nikto nic??...nemate s tym skusenosti??...:(