Enterococcus Faecalis - skúsenosti

abc123

ja sa sprchujem, bez toho by som ani z domu nevyšiel, len toľko. Dúfam že kúpeľňu a teplu vodu máš aj ty (gunagu)

Pikachu

:-))

Niekedy tak rozmyslam, aky vyznam ma odpovedat na otazku chlapikovi po troch rokoch, resp. reagovat na posledy prispevok rok a pol stary. Myslim, ze chlapik to uz za ten cas vyriesil.

viem

ahoj. moze to mat aj od pohlavneho styku. kludne to moze mat aj od styku s tebou. ked praktizujete analny styk , tak ona nemusela byt dostatocne vycistena a ty si to dostal do trubice ked si bol v jej anale. potom si to posunul ty do posvy pri klasickom sexe.ak sa nevyliecite obaja ,tak si to budete teraz podavat jeden druhemu. tak neskumaj koho mala - kludne si jej to nasiel v anale a odovzdal do jej prirodzenia kamo :) je to svinstvo a treba na to antibiotika

blablaa3

je jednoduche povedat niekomu ze - tvoja priatelka sa nesprchuje..ale nie je to celkom tak...kazda zena ma tuto bakteriu aj v posve a to z jednoducheho dovodu - tieto dve oblasti su totiz velmi blizko vedla seba..niekto ma viac niekto menej, je to individualne , ty mozes byt na to citlivejsi a kvoli tomu ta poslal gynekolog k urologovi, pretoze u muzov tato bakteria nie je bezna...takze by som hned neutocila na jej hygienu :)

gunagu

Ved to mas v nazve - faecalis. Priatelka sa mohla kontaminovat z fekalii. Nenosi nahodou tangace, alebo ked sa nesprchuje po velkej potrebe. Sorry kamo