Mam taky problem , pri konecniku sa mi spravila akasi hrcka alebo neviem ako to nazvat....najviac to boli ked sedim ale nie je to az take strasne, nechcem z toho robit vedu,,,neviete niekto co by to mohlo a ako sa toho vlastnymi silami dostat ? den po tom ako ma to zacalo boliet som dostala menstruaciu moze to suvisiet s tym?
Trosku trapne
soso skus si to zatlacit naspat do konecnika, zrejme ti vybehlo crevo.Dalej to mozu byt hemoroidy, alebo nejaky vriedik.
Moze to byt bud bolestivou menstruaciou,holenim ja mam obas tu bolestivu hrcku v podpazusi a gynekolog.mi povedala,ze to mam z holenia hoci sa mi vyrazky ani nerobia ale,ze keby sa mi to spravilo opät tak mam prist,ze to chce vidiet.Takze pokojne mozes zajtra za svojou gynekologickou zajst nech sa nato pozrie teraz ked to mas.V oblasti genitalii ti to vsak pocase samo zmizne aj ked moze sa to po case bez priciny opakovat.
no ja by som to nepodcenovala, asi su to hemeroidy. Mas bolest alebo krvacas pri velkej?
To ti vybehlo crevo, to som aj ja mavala ked som mala 17 a velmi to bolelo. Potom ma to absolutne preslo.