Ako potlačiť chuť na sladké

Príspevok v téme: Ako potlačiť chuť na sladké
jancecka

Prosím vás, poraďte mi niečo, ako potlačím tú strašnú chuť na sladké, čaj sladím tromi lyžičkami cukru, za deň zjem kopec sladkostí, čokoládu (forte celú), rôzne keksíky, no prosto strašne moc sa mi to zdá. A neprospieva to ani pleti, ani postave a určite celému organizmu. Chróm som už užívala a nezbadala som žiadne zmeny D:

aduliena

Ja mám 156cm, mala som váhu 67kg, teraz 62kg. Ešte by som mala schudnúť, dúfam, že mi váha ešte klesne...

aduliena

Jancecka, hladinu cukru ti lekár zistí z krvi. Daj si spraviť toto vyšetrenie, či si ok. Pre lepší pocit. Ak máš tak chuť na sladké, daj si ovocie....to je lepšia maškrta.

jancecka

meriam 175 cm, vážim 65 kg, bmi 21,5
napísalo mi že z váhy zhodiť 1 kg ale pás mám 84 cm, čo je dosť, mám aj také širšie kosti, a to mi napísalo že zhodiť 6 kg čiže spravilo mi priemer 3 kg zhodiť, ale ja sa cítim ako dobre, ked zhodím zhodím a keď nie tak nie,svet sa nezrúti :D ale chodievam cvičiť aspoň raz za týždeň, niekedy viac, ale to sladké, to ma štve, mne vadí hlavne pleť a určite to mám z toho také pozapalované

jancecka

lenže ja keď nič nemám doma, tak jem cukor lyžičkou a som nervózna, mrchavá na okolie :D neviem akú mám hladinu cukrov, zistím asi z krvi, čo?

aduliena

Jancecka,

hladinu cukru máš ok? Lebo aj tá môže byť príčinou, že máš tak veľkú chuť na sladké...
Aj ja mám rada sladkosti, tiež sa to odrazilo na mojej váhe. No ale zmenila som stravovanie a schudla 5kg.
Osvedčilo sa mi jedine to, že si sladkosti jednoducho domov do zásoby nekúpim. A keď ich doma nemám,tak ich nezjem.... :o) A žiadne výhovorky, že treba mať doma niečo pre návštevu.... Keď viem, že mi príde návšteva, kúpim v ten deň niečo. Inak by mi to nedalo pokoj a zjedla by som to ja. Tak to skús nekupovať sladkosti....