* prechod na Yadine * potrebujem radu!

Príspevok v téme: * prechod na Yadine * potrebujem radu!
evik18

Ahojte!onedlho prechadzam na inu HAK a teraz som zmetena...mam si dat 7-dnovu prestavku medzi starymi tabletkami a tymito alebo mam zacat s Yadinom hned po skonceni posl. blistra starych bez prestavky?viete,chcem mat istotu ze som dostatocne chranena a chcem predist neziadanemu krvacaniu (spinenie)...dakujem za reakcie :-)

zuzka2323

ahojte baby!ja by som chcela zmenit antokoncepciu,teraz beriem Lindynette20 no dost som z nej pribrala na bokoch a bruchu ...keby aspon do prs!ako niesom tucna meriam dakych 170cm a vazim 55kg,ale tie boky a brucho su starsne!neviete mi poradit ktora by bola lepsia?

evik18

ja uz som ho citala!nie je mi to jasne tak sem pisem!je tu pisane ze si ju mam dat nasledujuci den po intervale bez....sa istim!je na tom nieco zle?????nemienim byt tehotna len koli tomu , ze si nie som ista!

machulka006

evik - ak si pozorne prečítaš príbalový leták Yadine, čo si už dávno mala urobiť, máš tam napísané, že si ju dáš po sedem dňovej pauze. Prípadne si tú pauzu aj nemusíš urobiť, ale to si nemusíš ani keby si ostala pri starej antikoncepcii, účinok nijako neznížiš, iba ti nepríde menzes...

evik18

tak ja uz neviem..skusila som napisat gynde a ta mi dvakrat napisala inac.
1.mam si ju dat v 1.den kramov
2.mam normalne pokracovat akoby som ani nemenila
tak ako?neviete mi nahodou poradit?mohla by som znizit antikoncepcny ucinok tym, ze by som si tu prestavku nedala?Ako si ju mam dat aby som predisla spineniu?
poradte!dakujem :)

barbara230

no mne tato antika nepomohla, skor naopak...zacala ma priserne bolievat hlava, nemohla osm sa sustredit...bolelo ma cele telo...

machulka006

Ahoj Evik. Ja som tiež prechádzala na HAK YAdine z inej antikoncepcie... Dosť záleží od toho, koľko estrogénu mala tá predošla antikoncepcia, ale je rovnako spoľahlivé, urobiť prestávku aj neurobiť. Niektorý lekár odporúči tak, niektorý ink. V letáku Yadine to je napísané, tiež tieto dve možnosti, je to na tebe ako to spravíš.
Iak Yadine je dobrá voľba.

vierka

Ja s tým nemám žiaden problém.Troška do toho vidím,ale neviem aké vajíčko,ke´d pri braní antikoncepcie nedochádza k uvoľneniu vajíčka.len sliznica maternice sa mení,čo je vlastne menzes.

ja.me

Ja budem prechadzat o chvilu z Diane na Belaru a gynekologicka mi povedala, ze s prestavkou klasicky. A aj si myslim, ze je to tak lepsie. To vajicko sa proste potrebuje dostat z tela von po 4 tyzdnoch. Mozes ho tam umelo udrziavat, ale myslim, ze to budes velmi neprijemne prezivat (z kamaratkinych skusenosti). Ja si to dam teda s prestavkou.