ma niekto taketo bud vlastne alebo skusenosti z okolia???
MOZE SA CHLAP-EGOISTA,NARCIS ZMENIT KED SI NAJDE NOVU ZENU??
ked sa chlap zamiluje do inej zeny, ta prva sa tym padom rovna obnosenej papuci. Max. je dobra len na pohodlie.
Ked sa chlap zamiluje, mozno max. rok jeho mozog je zaplaveny nejakymi hormonmi (meno neviem), ktore absolutne vymazu vsetko realne myslenie. tieto hormony pomahaju odkrvit mozog a krv ide do gati.
Za takychto podmienok sa zmeni na nepoznanie, robi veci, ktore sa mu hnusili a pod. Ale totto konci do roka, a mozog dostava zase postupne davky krvi, zrak sa precisti a muz dostava abstak. Vtedy si spomenie casto na tu svoju obnosenu papucu, alebo si najde inu a pod.
Charakter cloveka sa nemeni, len obcas nejake okolnosti ho zmenia a zase to vrati do predoslych kolaji.
zalezi od povahy, skor ale nezmeni.Ak robi nieco co teraz absolutne odmietal, potlacuje len svoju povahu, neskor ked laska troska prejde zacne mu to vadit a jeho prava tvar vide napovrch.
Spomeniem jeden vtip:
Ked si muz najde zenu a ozeni sa, mysli si, ze zostane taka, ako ju poznal za slobodna. Ale ona sa zmeni!
Ked si zena najde chlapca, ktory ma mensie chyby a zoberie su ho, ze ho zmeni-prisposobi. Ale on sa nezmeni....
ani ja to nechapem :D ona musi mat nanho nejaky vplyv..treba zistit co je ona zač, v tom to je
lenca a ako dlho s nou uz zije?
moze, poznam takeho, pri novej zene je uplne vymeneny, samozrejme je pod papucou a robi, co mu zena prikaze. Ja tomu hovorim, ze stretol svoju osudovu zenu :-)
nechapem jak sa moze tak zmenit, ved co ma dve tvare???ten moj bol velky prevelky egoista a teraz u novej zeny vraj seka dobrotu tak som len zvedava ze dokedy, ci niekto s tym nema skusenosti.Doma nerobil nic a teraz vraj tam robi vsetko aj za nu. Nechaaaapem!!!!!
myslis si, alebo chces aby sa kvoli tebe nejaky hajzel zmenil?:)
to je upplne individualne..aj keby ti niekto povedal ze ano ja poznam jedneho, ten tvoj to nemusi tak urobit...
????
a aky to bol ten chlap povaha kvoli ktoremu sa zmenila?