chcela by som sa opytat ci nemate skusenosti s tymto vyrobkom NIVEA Hair Care Šampón pre oslňujúci lesk Diamond Gloss a ak mate ake su vazne peken ozivi vlasy.pretoze pytala som sa svojej kamaratky a tami povedala ze jej dcera to pouziva a vlasy sa jej masria este viac...ja by som to chcela pre svoju dceru v puberte tak napiste ci nebude mat vlasy este mastnejsie ako predtym...
Diamond Gloss NIVEA na vlasy
gel z tejto rady je super, ale ten lak na vlasy no som myslela ze ho z okna vyhodim, nivea su ale dobre sampony hlavne na hnede a blond vlasy tam vidiet fakt ze si dali zalezat
ja vobec nemam rada sampony nivea, ale tak tiez vo mne ta reklama vzbudila zaujem :) a skusila som ho, samozrejme ze po lesku ani stopy, tusim som mala vlasy este matnejsie ako predtym, takze nic moc...ale kolegyna ho pouziva a hovori ze je super, takze myslim ze je to individualne...kazdemu vyhovuje iny sampon
no newem ako vy ale toto je ten najlepsi sampon co som kedy mala uplne mam hebke aj jemne vlasocky:)
aj ja som sa namotala na reklamu a kupila som si tuzidlo diamodn gloss... ziaden zazrak.. ziaden lesk mi to nepridalo, dokonca mi ani nedrzalo vlasy (kazdy den si ich kukmujem- o hodinu uz boli splasnute) a co ma dorazio- zacali sa mi tvorit lupiny (doteraz som nikdy lupiny nemala).. takze ja niveu neodporucam ani nahodou
ja som tiež na vlasovú kozmetiku značky Wella, používa ju moja kaderníčka a aj si ju od nej kupujem :D neviem presne ako sa ten šampón volá, je priamo na zafarbené vlasy ale je super, mám také jemnejšie vlasy po ňom
Baby vyskusajte Gloss Serum - Wella. Tak ten je naozaj velmi dobry. Na vlasoch vytvori krasny lesk...nezatazi vlasy ani ich nezlepi. Odporucam.
Mne to teda vobec nespravilo ziadny lesk na vlasoch.Uplne obycajne laky, tuzidla a sampony.