Ahojte! Mam 25 rokov. Zhruba v strede medzi vajciami, resp skor na pravej strane sa mi spravil na jednej z tych ciev, ci co to tam je tvrdy vriedok. Na povrchu ako keby cysuseny. Nieco som k tomu pozeral a jedina choroba, ktora sa takto prejavuje, mi vysiel sifilis. Mam ale len 1 partnerku, sex s nikym inym som nemal. Ona tiez nie. Predtym ani jeden z nas s nikym nespal. Poradte.
Tu prikladam aj foto:
img81.imageshack.us
Vred na varlatách. Sifilis? + FOTO
No neviem... Kazdopadne vsetkym dakujem. Som sa fakt bal ci to nie je nieco vaznejsie... Vyzera to tak. Ale asi vsetko, co sa objavi tasm dole, cloveka vydesi...
A este som zabudla, syfilis sa za ziadnych okolnosti neobajvi po tom, co jeden den tam nebol. takze to naznacuje kozny problem, ktory nie je vazny a nie pohlavnu chorobu.
Bat sa urcite nemusis, syfilis to nie je.Je to nieco kozneho povodu, bud tukove tkanivo alebo hnis pri koreni chlpka...vstrebe sa samo, bud pokojny. Pozri si nejake obrazky na googli, ako syfilis vyzera...Je to ohraniceny vred, vacsinou mokvavy a podobne. Obavy su zbytocne:) Navyse, ked si taky verny chlap:)
Ten chlpok to myslim nebude... Na jeden den to zmizlo, potom sa to vratilo. Vyzera, ze to je naozaj sucast tej cievky... Nestretli ste sa s tym nikto?
cawes ja si myslim ze ti len chlp rastie dovnutra.Aj take sa stava mne sa to stalo raz na nohe a tiez to takto vyzeralo.Alebo sa ti tam tlaci nejaky vriedok.Skus si to natierat pletovou vodou to by ti malo vysusit ten vriedok.Drzim palce.pa pa
Ja si nemyslim ze to je vred podla mna ti to zmizne. Nic sa neboj, ale ked mas vazne obavy tak behni k doktorovi :) Ja viem ze asi nepojdes lebo sa hambis hehe ani ja by som nesla.
Vycakj casu ajk hus klasu a uvidis co bude dalej.