Ahojte kocky, pisem sem z cisteho zufalstva, pretoze uz dlhsiu dobu mam totalnu nechut na sex. Ubija ma to, pretoze pritel to nechape a ani sa mu nedivim, ked sme spolu raz za tyzden a ja sa nemozem premoct, alebo to robim iba tak ze sa premozem. Neviem to v sebe nejak prelomit. Ked s nim nie som, tak sa snazim mysliet na to co a ako urobim, ale hned ako pride prilezitost tak nic...proste som nervozna ze to caka. Strasne ho lubim a hrozne ma boli ked ho ranim, ale neviem si ozaj rady. Mate niektora takuto skusenost? Co s tym? Inak stereotyp to nie je..snazime sa vela cestovat, chodime na nove miesta, bavime sa spolu...A uz som vyasadila aj HAK, lebo som si spociatku myslela ze je to tym..
Totalna nechut na sex..pomozte..
no stresm to moze byt,fakt sa skus uplne uvolnit a uzivaj si to.mysli len na to ako ti je krasne pri tvojom milom.
Mojmu priatelovi kondomy az tak nevadia. Snazime sa ich menit, je ich kopec druhov a da sa to zmenit na prijemnu predohru. Ja potrebujem nieco robit so sebou. Minuly tyzden som mala strasne stresovy a tento vikend som cele milovanie po tajomky preplakala... Bol to priserny pocit...
ja beriem HA a tiez nemam chut, a na letaku je upozornenie ze moze sposobit zmeny libida. existuju povzbudzovaky pre zeny, ale cpat sa tym v 20tke.. a vysadit HA a vymenit za kondomy, to zas nebude vzrusovat partnera. z coho vyplyva ze.. cakame na riesenie spolocne
Nemozme byt dlhsie spolu, zijeme v inom meste a vidame sa len cez vikendy.
miša: žiaľ, neporadím Ti. Stým som až taký výrazný problém nemala, len som nebola vo svojej koži.
Ked na to tak myslis. Skuste byt spolu casto. takych 5 dni aspon. Spavajte v jednej miestnosti a chodievajte von...normalne zite. Ked budete spolu, nebude to take nutene, ze on na to caka a ty ho nechces sklamat.
Nuz aby som to zhrnula naraz.. S pritelom som rok, vzdy ked sa milujeme tak dosiahnem orgazmus, menime aj polohy. Ibaze problem je v tom, ze ja proste nemam potrebu toho sexu. Nikdy nezacnem prva. Jednoducho keby sex nebol, tak zijem uplne spokojne dalej. Mam take obdobia ze je to ok...ale to mi uplne staci aby sme sa raz-dvakrat pomilovali a potom dost... Staci mi na dalsi mesiac. Znie to hrozne ked to tak po sebe citam, ale neviem si rady. Mozno ked sa fakt vyplavia tie hormony z HAK....
no ja ked som brala HA Logest..mala som chut na sex,ale nemohla som za nic dosiahnut orgazmus..nikdy..teraz uz rok neberiem nic a veselo si to uzivam..ale zase chcem zacat nieco brat,len mam strach,lebo som vtedy z HA pribrala..
dana5 a ked si vysadila HAK, nemeškávala ti menštruácia? Lebo mne chodí teraz tak raz za dva mesiace a neviem ako to mám vrátiť do normálu. Nevieš mi poradiť na to nejaké vitamíny? Dík
Ahoj, ja som vysadila HAK práve z toho dôvodu, čo Ty a rovnako ako Tebe, sa mi chuť na sex nevrátila hneď. Vitamíny mi pomohli, brala som aj nejaký bilinný extrakt po kvapkách, ale neviem si v rýchlosti spomenúť jeho názov, poradili mi ho v čajovni AFRA /bol vlastne proti únave a na imunitu, ale ako efekt tam bolo uvedené aj zvýšenie chuti na sex/.Sexuológ je asi zbytočný, skús to čo poradila Ninka