mam problem sa spravit pri sexe s chalanom,,,,neviem preco aj ked si sex uzivam nikdy to nedojde az do konca,,,,ale ked sa sama robím tak takmer vzdy,,,,ako ste na tom vy ?
problem s orgazmom
a kolko mas rokov a ako dlho sexuane zijes? lebo u vasciny dievcat je toto uplne normalne a orgazmus zacnu dosahovat tak po pol roku - roku... je to proste normalne a netreba sa tym vobec trapit, ak sa ti inac sex paci a vsetko je ok.
@drakenko - bod G neexistuje, je to z fyzilogickeho hladiska totalna blbost a rozlisovat orgazmus na klitoridalny a vaginalny je tiez blbost.
kto chce vyriešiť tento problém nech sa zaregistruje a napíše....
www.janci.hostujem.sk.
DARIA: ja som na tom uuuplne rovnanako samam sa urobim stale a poriadne az mi chlpi stoja a s chalanom nikdy raz to bolo ze este chvilku a bolo by ale on prestal islo ma drbnut
....noooo tak mile dami orgasmus ... heh mala som aj ja taky problem spavala som s priatelom ale 6 mesiacov a nic stale som ho iba predstierala a bola som s toho nestastnaa a aj ked som si sex vychutnavala naplno vzdy som bola mkra az az ale org. nie a nie....ale raz sme sa asi 1 milovali a nic(nemala som ani chut a bola som sucha) partner sa nastval a ako keby ma znasilnil daval ho do mna nasilu a za minutu som sa spravila .--krasne --- a potom vzdy ked ideme sa milovat tak sa spravim heh ako keby sa nieco vo mne zlomilo a uz to ide... ako hovoril doktor org pride .. to urcite ale na to treba cas a samozrejme si vychutnavat sex sustredit sa na pohll. organ partnera ze aky je uzasny a cely sex vnimat moc vasnivo dotyky panva vzdychy a pride to nebojte sa urcite skoro!!!!!
ja vam poradim vsetkym. CO TAK SKUSIT VIBRATOR!!!
no tak v prvom rade vsetci tu vospolok dufame ze si doteraz nepredstierala orgazmus s nim 6 rokov vkuse.. a v druhom rade daj si vyhladavanie v temach- bolo to tu uz mnohokrat spominane...
Súhlasím, skús ho naučiť ako ti to má robiť na klitorisku.
Tvoj problém je normálny, stimulácia bodu G (pri sexe) je ti veľmi príjemná, ale nedosiahneš orgazmus, čo pri stimulácii klitorisu nieje problém. Keď ja prstujem priateľku, tak jej to je tiež veľmi príjemné ale O-čko nedostane. Vraj sa to dá iba po určitom veku, neviem .... :(