takze by som chcela vediet, co vas na babach vzrusuje, alebo aj postrehy dievcat, co vzrusuje ich chalanov... Chalani, mate nejake nenaplnene tuzby? :-)
chalani a vzruso :-)
Ach áno, ešte aj zadok a boky sa mi na mojej veľmi páčia :) Najkrajšia časť tela... A ešte keď má minisukňu, ma taaaaak dráždi... Vždy si ľahne nabok, tú nohu ktorú má hore pokrčí pred sebou a pomaly vyhŕňa minisukienku... Pohľad pre bohov =)))
mojho chalana na mne vzrusuje zadok, aspon to tak tvrdi (staci ze ho trosku pohladi a uz je nazhaveny)tak neviem no ci takato odpoved staci.ak chces vediet este nieco tak sa pytaj:)
dalsie nazory prosim
Tak ak sa pýtaš čo ma vzrušuje na mojej frajerke fyzicky:
Veľmi sa mi páči jej zadok a boky (čo sa tela týka). Inak ma ešte celkom vzrušuje, keď má cop a svoje okuliare (má hranaté s hrubým rámom, ale nie také tie divné čo zväčšujú oči, tieto jej sú sexy) a dá si ešte nejaký pulóver ktorý jej obopína tie jej krásne trojky =). Ja to volám "profesorský vzhľad" a dosť ma to vzrušuje (aj keď na druhej žene by to bolo asi niečo úplne iné a ani zďaleka nie také sexy). Moja frajerka má krásne svetlozelené oči, takže jej to pristane a ešte keď nahodí ten svoj zvodný úsmev... No koniec, som nahratý a neviem jej odolať :P