"BOKOVKA".... KUK !!! PLS !!!

Príspevok v téme: "BOKOVKA".... KUK !!! PLS !!!
gsgdfgd

neviem, no mam takeho tusaka ze moj "milovany" ma "bokovku"-nejaku inu popri mne...uz dlhsi cas je cudny,dost sa hadame,vraj som na vine setkemu ja (nevim)...ale minule ako bol u mna,tak mu zvonil mobil a strasnou rychlostou ho odomna otocil,ruky sa mu spotili a na to mi povedal az okato nezne slova,ako ma moc lubka.... zdalo sa mi to zvlastne...tak sa chcem spytat ... mate z toho taky isty pocit, ze by relativne mohol nejaku popri mne mat? ... mimochodom vidime sa raz-dva krat za mesiac .. on studuje v BA, ja KE ...(19,19r.) dakujem piste :) alebo ako sa k vam choval chalan ktory mal nejaku cajocku...

lopata

na 99 % niekoho má, ste mladý a každý v inom kraji. Opýtaj sa ho to na rovinu,alebo mu prevetraj sem tam mobil a podľa toho sa zariaď. Radšej skôr ako máš si pokaziť tie najkrajšie roky. Chlapov je dosť, len treba ich prebrať

drakenko

Je mi ľúto, podla mňa má na 92% niekoho iného...

TO s tým "kto chce, ten podvedie" je pravda, aj keby ste sa videli každé 2 dni, keby chcel, tak ťa podvedie. To záleží od každého človeka. Niektorým to prospieva, majú sa viac radi, ostatní sa, naopak, majú radi stále menej. Napr. priateľkiny rodičia za videli tiež raz do mesiaca, keď bol otec na vojne...

selestina

prepac, ale tiez si myslim, ze asi niekoho ma. Ved ani to, ze ste spolu malo tomu nejako nepomaha. Sice sa hovoti, ze ten kto chce podviest podvedie a to nemusi byt ani daleko od teba. Ale s tohto mam skutocne taky pocit, ze ide o bokovku. Skus sa ho na to priamo opytat. Lebo takto budes stale v neistote...sice moze to zahrat, ze o nic nejde, ale casom sama uvidis ze vo vztahu bude viacero signalov ktore ta presvedcia.

bobrik22

hmm no dost okato to dal najavo si myslim... urcite nejaku ma. Hladaj ineho:) tolko dobrych chlapov je na vychode...

moisha

nooo... podľa toho čo píšeš, tak má bokovku... hlavne, keď sa vidíte 2x do mesiaca, tak je dosť veľká pravdepodobnosť, že si tam niekoho našiel. Lenže ja som jedna z tých výnimiek, ktorej vzťah na diaľku prospel, tak ho určite nebudem odsudzovať. Ale v tvojom prípade nevidím bohvie akú budúcnosť. Drž sa!