Prosim poradte.Ide problem v laske.Som velky romantik a tak svojej milej posielam pekne SMS vyznavam jej lasku,pisem pre nu basne,nosim jej ruze ked je nejaky vecsi sviatok.No ona ked jej napisem napriklad nejaku SMS ze v nej vyjadrim moje city opisujem ako velmi mi chyba a ako velmi ju lubim odpise napr:"aj ja ta moc lubim a tiez mi chybas" podla mna je to dost chabe.Aj ked sme spolu vyznam jej lasku a on povie:"aj ja" to mysli ze ma tiez lubi.Niekedy sa stane ze napise nieco pekne aj sama alebo aj povie,spravi ale je to len velmi zriadka.Ja ju milujem velmi kazdu chvilu na nu myslim a stale mi chyba.Myslite ze ma lubi ked sa takto sprava? prosim poradte lebo sa kvoli tomu velmi trapim
poradte ci mam sancu
oprava-cítila, ak ju miluješ,dôveruj jej
Romantik11, ja som tiež romantička a vždy som čakala, že aj môj priateľ bude taký, ako ja. Nikdy mi nevyjadroval slovami, ako ma ľúbi, ale napriek tomu som to cítil. Už sme spolu manželia veľa rokov, tie city prejavuje inak. Nie každý to vie tak vyjadriť ako to cíti. Ak ja miluješ, dôveruj je. To, že ti stále nepíše básne neznamená, že ťa neľúbi. Netlač na ňu, lebo jej to môže byť nepríjemné a napriek tomu, čo k tebe cíti, bude sa chcieť rozísť. Vydrž, všetko bude OK.
ona kedysi tvrdila ze je romanticka ale vobec to tak nevyzera.A mna to dost boli ked jej odpovede su dost take chabe je mi stoho smutno a ona si vzdy vsimne ze mi nieco je ale ja jej nechcem povedat ze to je kvoli nej...ako mam zistit ze ma skutocne lubi,ze jej chybam,ze obcas na mna mysli ci to nehovori len tak?
necakaj, ze kazdy bude romantik.....Moze ta milovat, viac nez si myslis, ale nevie to vyjadrit, tak ako si to predstavujes alebo cakas.
Pisem to preto, lebo ja som asi taky isty typ, mam niekoh rada, ale nepotrebujem mu to rozpravat kazdy den a este nejakym romantickym sposobom.
A ked lasku davas alebo ju prejavujes nemozes cakat presne to iste. Kazdy hovori, ze na lasku musia byt dvaja, ale to je dost velky omyl. Ak niekoho milujes nemozes cakat to iste, ak ta ten druhy nema rad a ty ano, nemozes mu to ani vycitat ani sa hnevat. Mozes byt smutny, moze to boliet, ale ten druhy nie je zato vinny. Laske sa neda rozkazat.
Bud taky si ako doteraz, je to krasne.