poradte ci mam sancu

Príspevok v téme: poradte ci mam sancu
romantik11

Prosim poradte.Ide problem v laske.Som velky romantik a tak svojej milej posielam pekne SMS vyznavam jej lasku,pisem pre nu basne,nosim jej ruze ked je nejaky vecsi sviatok.No ona ked jej napisem napriklad nejaku SMS ze v nej vyjadrim moje city opisujem ako velmi mi chyba a ako velmi ju lubim odpise napr:"aj ja ta moc lubim a tiez mi chybas" podla mna je to dost chabe.Aj ked sme spolu vyznam jej lasku a on povie:"aj ja" to mysli ze ma tiez lubi.Niekedy sa stane ze napise nieco pekne aj sama alebo aj povie,spravi ale je to len velmi zriadka.Ja ju milujem velmi kazdu chvilu na nu myslim a stale mi chyba.Myslite ze ma lubi ked sa takto sprava? prosim poradte lebo sa kvoli tomu velmi trapim

cassy

nem boooooooooooooj nie kazda baba vie vyjadrovat city
mozno nemala dobre rodine zazemie a teras sa boji ukazat city ani ja to neviem ale to neznamena ze ta nema rada
napr ja som nikomu ece nepovedala ze ho mam rada ale ked to raz poviem tak to bude nieco velke a ked ti to povedala us tak bud stastny

romantik11

ja to ale z nej nie vzdy citim.Ten nas vztah je na dialku ovela viac si spolu chatujeme ako sme spolu.Jej ked je zle ja to citim a vzdy jej poslem SMS alebo nieoc podobne ale od nej nic take nieje

lilie

Presne tak, kazdy sme iny aj co sa lasky a vztahov tyka. Moj priatel je taky ako ty, velmi pozorny a nema problem s romantickymi prejavmi lasky, na rozdiel odomna. On vsak moju lasku citi aj bez slov, je to citit z mojich cinov, vidi mi to v ociach ze je pre mna jediny. Podla mna je to aj vo vychove, ako s nami rodicia komunikovali, vidim rozdiely aj v nasich rodinach, napr. vztahy matky a otca..

jeeej

myslím si, že za tieto kecy tu skrývaš žiarlivosť. V prvom rade si neveríš sám keď pochybuješ. S týmto prístupom nebudeš v láske nikdy šťastný, skôr každú babu odplašíš, keď budeš stále vyžadovať od nej nejaké dôkazy.

romantik11

ja ked jej poviem "lubim ta" ona mi povie "aj ja" nic viac to sa mi zda byt trosku cudne.
Ja proste potrebujem citi ze ma lubi.Ona kedysi aj nieco povedala ale teras uz nic.Pred par dnami jej bolo zle ale aj tak sa chcela stretnut tak to ma aspon trochu utvrdilo ze predsa kumne nieco bude citit asi.Ja som kvoli nej sa vzdal tolkych veci a aj sa dost zmenil ale k lepsiemu aj ked som stratit zopar kamaratov kvoli tomu ale to mi az nevadi.
Ona kedysi si vsetko velmi vazila aspon sa mi to tak zdalo.Ked nieco zle spravila tak sa velmi ospravedlnovala aj ked to bola drobnost.Proste naozaj bolo vydiet ze si vazi ze ma ma.Nemala az tak vela kamosiek ale teras spoznala nejake baby a mna akoby si menej zacala vazit aspon mne sa to tak zda.Akoby ked sa snou nahodou rozidem alebo nieco tak proste ma tie kamosky a tie ju podrzia.Toto si len ja myslim stoho ako to vnimam neviem ci je to pravda.Ked sme sa pred par tyzdnami pohadali vtedy tvrdila ze ma velmi lubi a ze kvoli mne robi vela veci no mne sa to tak nezda.Mozno to bolo kedysi ale teras asi uz nie.Ked je mezdi nami problem a vyriesi sa vtedy tak 3-4 dni je vsetko super ale potom to zase opadne z jej strany.Ja uz nemam silu zacinat vsetko robit aby sme spolu zaili nejake pekne chvilky.Ja potrebujem citi ze jej na mne zalezi.

nilkaaa

Romantik11, nad takymto by som sa naozaj nepozastavovala... Laska sa ma vyjadrovat najma cinmi a skutkami!! A to musis vediet uz ty sam, ci aspon z tejto strany je to OK. Nie kazdy je predsa panom slova, a niekomu sa naozaj tazko vyjadruju pocity, iny moze byt, ako aj sheina povedala byt rad dobyvany :), alebo opak - hanblivy. Predstav si, keby ti kazdy den vypisovala prekrasne sms-ky a vskutku by to tak ani nemyslela...to by bolo dost neprijemne nemyslis?:(. Mozno je to aj na tom, kolko mate rokov a ako dlho ste spolu...
Mne nikdy moc nezalezalo na tom, aby mi niekto kazdy den vypisoval smsky s neznymi slovami. Naco by mi boli keby to v realite bolo uplne inak? (my vsak nevieme ako ste v realite na tom vy).. Ked si s dotycnou osobou, vtedy by si mal vidiet ako sa veci maju. Drzim palceky.

sheina

romantik11..moj priatel je presne ako ty...len neviem kolko mas rokov ale my sme este len na strednej cize...
stale mi pise sms ako ma miluje..volavame si spolu ked sa nemozme stretnut a za tie hovory musi pekelne drahy kredit platit:D...ale nevyzera ze by mu to vadilo..prave naopak...dava mi male darceky a stale ma prekvapuje..strasne ho milujem ale ked mi to on povie ze milujem ta aj ja hovorim aj ja teba..ale myslim to rovnako vazne ako on...len sa mi zda cudne na to odpovedat inym sposobom....
a ja mam jednu zlu vlastnost ktoru ma mozno aj tvoja priatelka...chcem byt stale dobyvana..a mozte mi nadavat aka som krava a ze ho raz stratim ale mam to v povahe..proste milujem ho najviac na svete a keby sa mu nieco stalo zomriem ale vyznania a nejake prejavy citov necham radsej na neho..nech zacne prvy..ja prva zacat nedokazem...

cize nemysli si hned ze sa od teba vzdaluje..mozno je v skutocnosti este blizsie ako si myslis...

romantik11

mne sa velmi tasko doveruju.Raz som sa vlemi sklamal a som teras opatrny.Sme spolu uz 8 mesiacou a ja som za ten cas sa do nej elmi zamiloval.Na pokeci mam v profile aj napisane ze ju mam a podobne aj ona nieco take mala ale dala si to uz prec.Tak ja neivem co si mam mysliet.Velmi sa bojim ze ju stratim ale zase ma aj boli to ked sa niekedy ku mne sprava akoby len ku kamaratovi