Zaujima ma ak beriete dievcata antikoncepciu, pouziva pri milovani partner aj kondom?Robi sa do Vas alebo mimo Vas ak je to bez kondomu?
Ano - nie
samozrejme,ked mas staleho partnera-cize vies,ze je zdravy a nebojis sa nejakej choroby....a beries HA,nemusis pouzivat prezervativ!!!Tak naco by tie miliony zien na svete brali HA a nicili si zdravie,ked im staci iba kondom???
myslim, ze je zbytocne,a by si platila za oba...si vyber, alebo kondom, alebo HA.. ja beriem iba HA a kondom nepouzivame!!
Mozete mi k tomu napisat viac nazorov a skusenosti?
Staci HA a priatel sa robi aj do Vas alebo HA aj kondom alebo ako to robite?
ale ten clanok je 5 rokov stary.. teraz som si vsimla... no neviem, ci tomu mam verit...
Chcem sa spytat,ze kondom nie je ucinny na 100% ale nieco viac ako 90%,tak co znamenaju tie percenta?roztrhnutie alebo aj daco viac?
heh..ze nezodpovedne??? ... dost debilne povedane...nezodpovedne by bolo, keby ze nepouziva ziadnu formu antikoncepcie, nie?... ja tiez, ked beriem HAK, tak nepouzivame kondomy.... samozrejme, pokial ide len o zabranenie otehotnenia... nebavime sa o pohl. chorobach ... cize ked zena meni castejsie partnerov, tak jednoznacne kondom... ale normalne, to mam teraz pouzivat vsetky formy antikoncepcie, kedze ziadna nie je 100 % ?!
Preco je ts ts nezodpovedne podla Teba milovat sa ak berie dievca antikoncepciu bez kondomu?
samozrejme,ked sa antikoncepia berie tak ako sa ma,tak prezervativ nepotrebujete,pokial verite partnerovi,ze je zdravotne na tom OK.
drahá ts ts... lolitin prístup vôbec nie je nezodpovedný... antikoncepcia je na to, aby si partneri užívali spoločné milovanie naplno... ja som ešte síce riateľovi nedovolila aby sa spravil do mňa, ale áno,k aj my ideme bez prezervatívu...