ZEHLICKY NA VLASY

dorka_cmuk

No tak podla mna je najlepsia ROWENTA LISSIMA.....baby neviem preco pišete ze su zle...absolutne nie....baby radim vam ju kupit....ja ju mam a pouzivam ju...aa dokonca mam total brutal kucerave vlasy a mam ich UPLNE....opakujem..UPLNE!!!! rovne...dokonca moja kamoška ju teraz predava za dost lasno lebo ona si nezehly vlasy a dostala ju do daru :)...inak astoji asi 2000sk...ona ju predava...MOC lacnnop.....tak piiište :)))

akfjshdf

ja som si objednala S1031 vraj je skvela, bombova a nevim ece aka :) prosto super, ma 5 hviedziciek, su na nu len same chvaly, stoji najlacnejsie 1570,- inak okolo 2000,- zalezi od predajcu ... a je jej podobna S1032 su rovnake, len tato je hrubsia, 1031 je uzsia .... a mas pravdu remington su naj :)))

petka18

ahojte ze vraj su najlepsie remington....prosim napiste mi ktora zehlicka remington je najlepsia...dakujem za pomoc

jancecka

No, k žehličke by si mala dostať aj rôzne nadstavce, na také krepovité vlasy, tak asi na to to používajú baby s rovnými vlasmi, neviem inak prečo by si vyrovnávali rovné vlasy :D

catherin

Baby a naco sa este pouziva zehlicka na vlasy? Ze na vyzehlenie kuceravych mi je jasne ale videla som zehlicku na vlasy bez kucier a to je teda naco?

monikaaa

jednoznacne ta hruba daj si poradit!!!!!!ja mam obidve a to s tou tenkou je hroza ja mam vlasy a si po plecia a kim som si s nou vyzehlila vlasy.......to hned stratis chut ich aj zehlit....tak som kupila hrubu tiez remington a ta je super -neporovnatelne.vlasy mam vyzehlene tak za 5minut.praktickejsie nez 30minut s uzkou.....

macik78

no ja mam zase remington 2000 tu hrubu zehlicku a je uzasna. Mam dlhe huste vlasy a keby som si mala zehlit vlasy s tou uzkou asi by mi to trvalo vecnost, viem to podla toho ze ked som u kadernicky a zehli mi vlasy ona tak to fakt trva vecnost...

kimka

Ja mam huste vlasy, ale podla mna praktickejsia je zehlicka uzsia. Tie sirsie su uz skor take profesionalne, ale aj tak ked si vsimnes, tak aj v kadernictvach maju vacsinou tie uzsie. Urcite sa s nimi lepsie naraba, hlavne ked si zehlis vlasy sama.
Aj ja som si na vianoce kupovala a bola som rozhodnuta pre tu sirsiu, ale ked som prisla do predajne a chytila ju do ruky, tak som si nevedela predstavit, ako by som si s takou velkou zehlickou sama vlasy zehlila. Dost neprakticka podla mna.