otazka
da sa citanim zlepsit kratkodoba pamat, ak ano ako je to mozne ? existuje aj ina lepsia metoda na zlepsenie pamäte.
vopred dakujem
PAMäT
staci spravit tri serie po 20-60 a viac opakovania a netreba ani cinky dvihat chrbtica bude silna dokonca lepsie ako plavanie, Ak mas problemy s chrticou tak na to je lahka rada, napriklad cvicit rano a vecer alebo aj tri krat do dna nieco ako brusaky akurat ze sa to robi polovicne neviem to presne opisat
nic som si s toho nepamatal a skor som pritom citani zaspaval takze som bol unaveny este viac ako pred citanim preto ma to vobec nebavilo a problem ako, bolela ma chrbtica nutilo ma spat, brat mi hovoril ze mam krivy chrbat a ze aby som sa vystrel ale mi to vobec neslo a lebo som mal bolesti chrbta, mozno aj malovravny
ked sa s niekym rozpravam po chvile neviem co povedal to je dost velky problem si myslim
xoop, pridávam sa k tebe, som na tom tak isto s pamäťou, ja som už skúšala aj ginko ale ale nezistila som žiadne zlepšenie
to nemas s toho urcite lieky pomahaju a nie skodia
zdravim
tak preto pisem o tejto veci lebo mam zhorsenu kratkodobbu pamat to znamena robi mi problem porozumiet citanemu clanku alebo presne sa vyjadrovat o veciach beznych, robi mi problem bezna komunikacia, no a to vsetko preto lebo som sa liecil na schizo. a nepomohlo mi to skor uskodilo, takze pozor pri brani na sebe neodskusanych liekoch !!!!!!
Krátkodobá pamäť – obsahuje informácie približne 20 minút staré, ktoré sa natrvalo presúvajú do dlhodobej pamäti alebo sa zabúdajú. Krátkodobá pamäť sa pokladá za vlastný vstupný proces a závisí od momentálnej situácie človeka, motivácie učiť sa, osobnostných charakteristík a stravovacích návykov. To som ti stahla z netu...Len by ma zaujimalo naco potrebujes zlepsit kratkodobu pamat?
mam tomu rozumiet tak ze tabletky zlepsuju pamat lepsie ako citanie