ANAL

Príspevok v téme: ANAL
miminka havky

dobry den :) ..mam taky mensi problemik ale o to viac ma to stve :( kazdy muz miluje ked moze do prdelky dat zene pipik .samozrejme aj moj .ja by som to chcela tiez ,lenze mam zlatu zilu ,a velmi sa bojim ,aby ju nenarusil alebo co ,a chcem sa aj pytat hned ,ze ci to nejaka skusala co ma zlatu zilu ,a ci to bolelo ,myslim s tou zilou ....strasne to chcem uz len kvoli manzelovi samozrejme aj sebe ale nejak neviem ,mna to boli este ked len sa toci kolo zadku :((((poradte prosim co robit aby sa tam dostal a mna to nebolelo ,alebo naopak upozornitze to nemozem lebo toí ohrozi moju \"zilu \"dakujem za prispevocky

alia

Juj juj, keby ste vedeli aky ja mam strach z toho analika. Viem, ze partner po nom tuzi aj sme ho parkart skusali ale dal ho do mna asi na spicku a videla som vsetkych svetych. Ta krasna predohra a vsetko okolo co bolo krasne sa zrazu vytratilo.Tak moje zlaticko prestalo, lebo ma hned krutilo.Vobec mi to nechuti i ked viem mala som ho len nakusok.Ak mi poradite lubrigacny gel,nie dakujem ozaj ho nepotrebujem.Maze to a maze.Ako ste sa k tomu prvy krat prekonali,vydrazali ste ked do vas prvy krat cely vnikol.

patina

slecny chcela by som reagovat na to kakanie, je dobre ked sa zena vykaka pred sexom a tiez nieje na zahodenie ak si urobi slaby klistir.... viem znie to nechutne ale pomoze vam to aj pri zlatej zile, len si odstrante hlavicu zo sprchy a na 3 sekundy vlozte ku dierke, pomoze to pri zlatej zile aj ked nemate sex!! a este jedna rada ked ze tuto praktiku s milencom mame najradsej skuste si spravit odvar z harmanceka a a po sexe si prilozit na zadocek namocenu vreckovku.... pomoze to pri dalsom milovani aj pri zlatej zile!!! vrelo odporucam caute

berenice17

boze no tak to ti gratulujem,a aj tisko zavidim :-))-ten moj je kdesi na malte a pride az o mesiac,a brat si ma urcite nechce...ake to je teraz jedno!- hlavne nech vam to vyjde!vela vela stastia

vera

Ďakujem ti velmi, aj ja mam problemy so zapalmi. Ked ma to chytí, tak sa s tým mocem aj 2 mesiace kým sa z toho nedostanem. to ma ani nenapadlo. ináč dnes som sa s priatelom zasnúbila...

miminka havky

aha :? mila vera uz som to nasla :) stalo sa to uz aj mne ,isla som s tym k lekarovi,zistil mi zapal ,a predpisal antibiotika.entizol tusim a este cosi ,odvtedy musim poklopat neboli nepalli ,nestipe ,nic .tak skus zajst aj ty ...

vera

s tým kakanim, miminka havka je lepsie pred tým... vtedy to ide lepsie, no aspon mne sa zdá. prosim ta aj ja som tu písala taký menší problém. ak budeš mat chvilu cas klikni na zenske problemy a na temu prosim o pomoc. dakujem ti a nezabudni napisat ako vam to ide:)