Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem ako na to

Príspevok v téme: neviem ako na to
fdasfdasfdsa

je to možno blbé ale chodim s holkou ja19 ona 16 už 5 mesiacov ale sme nemali sex. proste asi aj viem že by to z mojej strany bolo nasilu ale nejak sa necitim na to. som panic. bojim sa toho neviem čo mam robiť som zufaly prosim poradte a nemusite písať že 19ročny panic na hanbu..proste sa často bozkavame mazlíme ale sex a nič okolo toho nebolo...som asi čudák riadny že?

micu

nicoho sa netreba bat, sex je zalezitost instinktivna a v tu spravnu chvilu urcite budes vediet co robit.proste nechat sa viest instinktom :) na mna to prislo az v 20 a poviem ti bolo to profesionalne, co si myslim ze by v 16tich dopadlo hrozne...ale ked sa na to niekto citi aj v 16 tak prosim

virginia:))

kasli na to chlape,ja mam tiez 19 a som panna no a co? myslim si ze taka sestnacka na to nie je pripravena,fyzicky urcite nie a psychicky asi tiez nie aj ked o tom ona sama asi nevie...napr. ja som na to uplne pripravena az teraz a verim ze to bude potom supeer :D

baška :)

no ja poviem za seba : tiež by sa mi páčilo, keby som mala priateľa a povedal by mi pravdu- že je ešte panic.Takže úplne súhlasím s "pussou". Práveže takí sa v dnešnej dobe vážne cennia a ked sa na to necítiš, nerob to len preto, že iní si užívajú ako na bežiacom páse!
Je to príjemné a dobrá vec, no iba ak ste o tom OBAJA presvedčení ...
Držím palce a priateľke to určite povedz - aj je rozumná, určite pochopí a ak nie, alebo sa dokonca nahnevá (aj ked nemá prečo) tak za to nestojí. Držím palce :)

drakenko

Ak ona chce a ty nie, tak sa s ňou o tom porozprávaj, vysvetli jej že sa na to zatiaľ necítiš. Ak ťa ľúbi, tak to určite pochopí ;)

pussa..

prosim ta...poznam chalana co ma 24 a je panic..a nikto sa mu nesmeje...je to zlate a mne sa to paci...bola by som radsej kebyze mi chalan povie ze je panic ako keby som vedela ze predo mnou ich pretiahol dvadsat..

fdasfdasfdsa

mam taký pocit že ona by to už chcela ale ja proste neviem...možno som hamblivý....ale nejak este neviem proste

drakenko

V podstate súhlasím s predchádzajúcim príspevkom.

Veď ty nijaký problém nemáš! Ak sa na to necítiš, tak sa do toho nenúť. Navyše, 5 mesiacov nieje veľmi dlho.

kebab

a naco ti je sex? sak este len 5measiacov ste spolu.. tlaci nejako na teba??nikdy nerob to, co nechces robit ty sam a niekto ta do toho nuti.. nie..nehaj na to cas.. no a co ze mas 19 a si panic?vadi ti to? vysmievaju sa ti? a aj keby.. co to ma ostatnych zaujimat. nehaj si tu o krasnu chvilu na vtedy, ak sa na to budes citit.. bude to krajsie.:) prajem vela stastia