Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Slaba imunita

Príspevok v téme: Slaba imunita
majuska_

ako si mozem zlepsit alebo zvysit imunitu? beriem uz asi 5. antibiotika za posledne 3 ci 4 mesiace. teraz beriem Xorimax, ktore je ako som sa docitala penicilinove antibiotikum. moj problem je teraz taky, ze mam zapalene hrdlo, trosku problemy s prehltanim a upchaty nos. chori su aj moji 2 bratia, ale oni beru len Bioparox a jeden berie Calcium sirup. Lekarka mi dnes povedala, ze ona mi neda len taketo lieky, ale mi da rovno antibiotika, lebo moja imunita je velmi slaba a som chulostivejsia (z jednej choroby som sa nemohla dostat vyse mesiaca). pomohlo by mi liecenie vo vysokych tatrach? ked som bola asi pred 5 rokmi v Lucivnej pod Tatrami, tak som tam ochorela asi po 2 tyzdnoch a dostala som astmaticky zachvat. bojim sa, aby sa mi imunita nezhorsila este viac. co mam robit?

elenkaH

mne dobre účinkuje wobenzym, prírodné enzými, sú na trhu už dlho a sú odskúšané (aj mnou). Navyše ich môžeš užívať zároveň s antibiotikami, podporia ich účinok a neoslabia ti tak celkovú imunitu.

RNG

Nuz ja nie som az tak nadseny na produkty dr Nona.
O archeobakterii na Google.com nie je dokopy nic, v produktoch cez Google.sk najdem skoro vylucne len ruske clanky, a samotne studie o pouziti bakterie na mnozstvo p[acientov(statistika) chyba.
Tak isto chybaju kvantity tejto podla studii uzitocnej bakterie v produktoch dr. Nona. Ked tam vobec je....

dugi

pre "majusku" mám dobrú správu! Skúste si pozorne preštudovať veci na www.drnona.euweb.cz a zistíte, že nič lepšie na obnovenie imunity neexistuje. Pretože archebaktéria obsiahnutá v týchto produktoch je vo svete jedinečná a a je vedecky dokázané,že je najsilnejším antioxidantom na Zemi!

aloe

majuska,aj ja Ti môžem poradiť prirodzenú prírodnú cestu,ktorú mám odskúšanú:Aloe gel piť,probiotiká,ale výborný účinok majú aj včelie produkty.duratnakatka@zoznam.sk

RNG

Antibiotika su vhodne len na bakterie. Zapaly mozu byt aj z kvasnych kultur, plesni, virusov, mykoplaziem a pod.
Potrebujes nieco s ovela sirsim zaberom, nez ATB zrejme, ked ti to nezabera.
Odporucam GSE(2x30 kvapiek) a oreganovy olej(3x300 mg)(bakterie, plesne, kvasne kultury) a chaparal(2x1 gram)(virusy)
....
Na zvysenie viralnej imunity z beznych by som pouzil viacere z :
selen, zinok, probiotika, aloe vera, l-cystein, baza, astragalus, extrakt z olivovych listov.
Na zvysenie imunity vseobecne su dobre beta glukany, ktore zvysuju aj pocet aj aktivitu roznych bielych krviniek.
Udrzobna davka je 2x200 mg, intenzivna 3x400 mg.

aja99

Majuška,
sú prírodné výživové doplnky, ktoré veľmi priaznivo ovplyvňujú imunitu.
Ak Ťa to zaujíma napíš na mail.