ako si mozem zlepsit alebo zvysit imunitu? beriem uz asi 5. antibiotika za posledne 3 ci 4 mesiace. teraz beriem Xorimax, ktore je ako som sa docitala penicilinove antibiotikum. moj problem je teraz taky, ze mam zapalene hrdlo, trosku problemy s prehltanim a upchaty nos. chori su aj moji 2 bratia, ale oni beru len Bioparox a jeden berie Calcium sirup. Lekarka mi dnes povedala, ze ona mi neda len taketo lieky, ale mi da rovno antibiotika, lebo moja imunita je velmi slaba a som chulostivejsia (z jednej choroby som sa nemohla dostat vyse mesiaca). pomohlo by mi liecenie vo vysokych tatrach? ked som bola asi pred 5 rokmi v Lucivnej pod Tatrami, tak som tam ochorela asi po 2 tyzdnoch a dostala som astmaticky zachvat. bojim sa, aby sa mi imunita nezhorsila este viac. co mam robit?
Slaba imunita
mne dobre účinkuje wobenzym, prírodné enzými, sú na trhu už dlho a sú odskúšané (aj mnou). Navyše ich môžeš užívať zároveň s antibiotikami, podporia ich účinok a neoslabia ti tak celkovú imunitu.
Nuz ja nie som az tak nadseny na produkty dr Nona.
O archeobakterii na Google.com nie je dokopy nic, v produktoch cez Google.sk najdem skoro vylucne len ruske clanky, a samotne studie o pouziti bakterie na mnozstvo p[acientov(statistika) chyba.
Tak isto chybaju kvantity tejto podla studii uzitocnej bakterie v produktoch dr. Nona. Ked tam vobec je....
pre "majusku" mám dobrú správu! Skúste si pozorne preštudovať veci na www.drnona.euweb.cz a zistíte, že nič lepšie na obnovenie imunity neexistuje. Pretože archebaktéria obsiahnutá v týchto produktoch je vo svete jedinečná a a je vedecky dokázané,že je najsilnejším antioxidantom na Zemi!
majuska,aj ja Ti môžem poradiť prirodzenú prírodnú cestu,ktorú mám odskúšanú:Aloe gel piť,probiotiká,ale výborný účinok majú aj včelie produkty.duratnakatka@zoznam.sk
Antibiotika su vhodne len na bakterie. Zapaly mozu byt aj z kvasnych kultur, plesni, virusov, mykoplaziem a pod.
Potrebujes nieco s ovela sirsim zaberom, nez ATB zrejme, ked ti to nezabera.
Odporucam GSE(2x30 kvapiek) a oreganovy olej(3x300 mg)(bakterie, plesne, kvasne kultury) a chaparal(2x1 gram)(virusy)
....
Na zvysenie viralnej imunity z beznych by som pouzil viacere z :
selen, zinok, probiotika, aloe vera, l-cystein, baza, astragalus, extrakt z olivovych listov.
Na zvysenie imunity vseobecne su dobre beta glukany, ktore zvysuju aj pocet aj aktivitu roznych bielych krviniek.
Udrzobna davka je 2x200 mg, intenzivna 3x400 mg.