Prektický lekár Bratislava

Príspevok v téme: Prektický lekár Bratislava
lsulekova

Dobrý deň,
s manželom by sme chceli zmeniť praktického lekára za nejakého, ktorý sa naozaj vyzná vo svojej práci. Doteraz máme lekárku, ktorá na všetko predpisuje bromhexin a manžela neposlala na alergické testy z dôvodu, že to je veľa behačiek... Navyše má manžel teraz problémy s tepom, a tak sme sa rozhodli odísť od tejto lekárky, no nevieme kam, aby sme neskočili z blata do kaluže. Kľudne môže byť aj súkromný lekár. Ak máte nejaké skúsenosti, prosím ozvite sa mi. Ďakujem, Lenka

tapp

Na ten tep skus sukromne kardiol. ambulancie, vygoogli si, napr.Dr.Dulkova Dumbierska ul, je to nedaleko nemocnice na kramaroch, dr. Hatalova na cajkovskeho ul, je to nedaleko Stefanikovej ul.
Obvodak sa da ziskat za rocny poplatok cca 10 tisic napr. v Prosanus na Daxnerovom nam, v Medifere na Sturovej, urcite aj inde. Za vyssi poplatok je Medissimo v Petrzalke, tam je to ale spickovo vybavene.
Obvodak mimo rajonu nie je povinny ta zobrat, len ak sam chce a ma volne kapacity, zrejme sa budes musiet pytat u viacerych. Od znamych si zisti, s kym su spokojni.
Vela stastia.

sumar

Ahojte, poznate stranku
www.nasilekari.sk ? Su tam lekari aj s hodnoteniami od ich pacientov. Este tam nie je vela ohodnotenych lekarov, ale mozno tam niekoho dobreho najdete

rada

Existuje aj normalny prakticky lekár štatny v Ružinove, tam kde postavili ten kostol nový, ak pôjdete potom stále rovno natrafite na potraviny a zabocíte doprava, a tam sa opýtate na praktickych lekárov. Nie je nic moc, ale nemá problém niekoho niekam vypísat. S tým som sa ani nestretla, ze by doktorka niekam nechcela vypísat, to musí byt poriadna ......
Neviem, ako sa ten doktor tam volá, ale urcite to najdete, on pred 4 rokmi vypisoval, ze berie novych nerajonnych pacientov, lebo tam prisiel robit ako nový.

rada

Ak ste z Bratislavy, tak urcite musíte poznat sukromná sanatorium PROSANUS Daxnerovo námestie, t. j. pri Miletičke. Oni zastrešujú všetkých doktorov, a nemajú problém Vás niekam vypísat, ale myslím, že ročné preplatné pre všetkých doktorov stojí okolo 8 000 SK. Mne sa to zdá drahé, ale bracho tam chodí.

ina

lenka možno je manžel len vystresovany z prace,hovori sa "len stres"ale ten vie narobiť ovela horšie problemy.Ja som sana začiatku citila ako keby som prave dostala infarkt,už mam za sebou interne,neurolodiu,ortopediu a zatial negativne vysledky.Niekedy mi tlak vybehne 160/100 a inak mam 115/75 ale ten tep mam stale zrychleny,ked som uživala coronal tak som mala tep normalny ale tlak som mala stale nizky a bolo mi na odpadnutie,tak zaver bol stres a panicke poruchy.Doktor mi hovoril, vy sa vždy zlaknete a potom vam tlak vyleti ale inak je to normalne.Ale ešte stale mam neake vyšetrenia otvorene na št,žlazu, tam mi zistili chronicky zapal ale vraj to už nie je nutne riešiť liekmi.Všetko je v norme len ja sa citim pod normu.Tak vela zdaru a ozvite sa!

lsulekova

Môj manžel nefajčí, ani nikdy nefajčil. Má 25 rokov. Chceli sme, že by sme skúsili i akupunktúru, no trošku sme sa báli... Určite napíšem, keď bude po nejakých vyšetreniach.
A s tými dobrými lekármi to je smutné, že vymierajú. No snáď nájdem aspoň nejakého takmer dobrého.

zlata

ahoj nenapisala si z akeho si mesta.obvodneho lekara si mozes zmenit kedy chces ale on si ta moze zapisat az od prveho dna v mesiaci do poistovne .ale to uz je na dohode medzi vami.z vlastnej skusenosti ti mozem povedat ze dobri lekari uz vymieraju.a to som zdravotna sestra.ale poradim ti ako to robim ja.ked nieco od svojho lekara chcem tak tlacim na neho pokial mi to neda a ked si myslim ze mam ist k odbornikovi tak idem bez jeho doporucenia.teraz nemusis mat ani doporucenie ani kartu.ahoj

ina

Taky tep mavam aj ja,v pokoji mam tak okolo 90-95 tak uživala som coronal ale teraz som ho na skušku vyhodila lebo zas mi skakal tlak,a internista mi povedal, že je to stres.Može to byť aj šťitna žlaza,tak aj ja beham po vyšetreniach,ale zatial je všetko negativne.A nefajči vaš manžel?Lebo aj fajčiari mavaju zrychleny tep a tlak zvýšeny.Neviem,kedy sa odhlasuje od lekara,ved sa spytajte na poisťovni alebo hociakeho ineho lekara.Dajte prosim vedieť ako ste pochodili na vyšetreniach s tym tepom,to by ma dosť zaujimalo ak vas to neobťažuje,dakujem

lsulekova

Dakujem skusim ho objednat ku kardiologovi. Manžel máva tep aj 100-105. Občasne sa mu točí hlava, a má mierne zvýšený tlak. Obvodnú/praktickú lekárku však zmeníme, len ešte musím zistiť kde. A neviete či sa musí odhlasovať, resp. prihlasovať k novej lekárke iba začiatkom mesiaca?

ina

nie som z bratislavy ani tam nepoznam praktickeho lekara,chcem vam len poradiť alebo respektive napisať ako sme to urobili my doma.Ja som mala tiež taketo problemy z lekarom,bšrtko bolo priliš zložite a načo by ste tam chodili a pod.A tak mi poradila jedna znama ktorej som sa sťažovala čo je to za doktora.Zober si kartu alebo chod priamo na interne a objednaj sa,ked sa nebude dať tak povedz že si to zaplatiš,najprv som sa bala že to bude drahé,ale nakoniec som sa dozvedela že mam zaplatiť 300 sk a urobili mi komplexne vyšetrenie a potom ma už ten lekar poslal dalej kde bolo treba.Mala som tiež problem s tepom zrychlenym a nevedela som či je ti štitna žlaza či srdce a moj lekar mi stale hovoril, že je to v norme.Tak skuste takyto postup,obidete obvodnu lekarku amožno najdete niekoho ovela lepšieho a potom prestupite.Dnes naozaj nepotrebujete k vela doktorom odporučania.To som sa už presvedčila na celej rodine a už to tak praksujem na všetkych.Zdravim vas a ake ma manžel problemy?