BOJ PROTI ANOREXII A BULIMII!!!!!!!

Príspevok v téme: BOJ PROTI ANOREXII A BULIMII!!!!!!!
amylie10

Anorexia je sviňa a nik nemôže byť rád že ju má. Netýrajte sa, neubližujte si, lebo raz to oľutujete. Ten kto ju zažil vie aké je ťažké sa z toho dostať...vie že to neni med lízať a vie aj koľko trápenia a úsilia to dá a nielen toho kto anou trpí. Tak bojujme spolu proti anorexii, lebo až 20% anorektikov a bulimikov umiera a 50% sa nikdy nevylieči psychicky. Nedovoľme aby další čarovný ľudia umreli a nemohli nám dokázať čo je v nich a aký sú úžastný!!! Ten kto trpí anorexiou je stále smutný, myslí si že je nanič a má chuť spáchať samovraždu. Je rád len ked sa váha pohne dole a týra sa...... NEDOVOLME ABY LUDIA TRPELI KED SU FYZICKY ZDRAVI. NEDOVOLME ABY ZNICILI SAMI SEBA A NEDOVOLME ABY ICH PSYCHIKA NAKONIEC DONUTILA ZOBRAT Nôž A LEBO SKOčIT S OKNA. SPOJME SA A BOJUJME PROTI NEJ LEBO LEN KED SA SPOJIME TAK TO DOKAZEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ellie

alz-bee.. mas pravdu, ale mnohokrat to nie su len tie reklamy, hoci aj podla mna bola ta reklama na Dove dobry napad.. castokrat je to tlak okolia, snaha pacit sa ci upozornit na seba..

alz-bee

V mnohych pripadoch za to mozu tie kokotske (sorry za vyraz)reklamy, kde ukazuju len dokonale zenske, ktore to dosiahli vdaka "zazracnym" prostriedkom..jedina reklama, v ktorej som videla normalnu zensku, s plnymi tvarmi bola reklama na Dove...
zo vsetkych stran sa na cloveka ruti, ako ma vyzerat, z kazdeho bilboardu sa na nas usmievaju krasne sexice...potom je jasne, ze mlade holky sa stavaju anorektickami, ci bulimickami, ked uz od malicka vsade vidia, ako "maju" vyzerat...tie reklamy by mali davat po polnoci!