KUKNITE SA A UVIDITE TIE KSICHTY A POSTAVY...NO FUUUJ...NESOM RASISTA...ALE TOTO NENI PEKNE :O(
KUKNITE-TAK S TYMITO ŽENAMY BY SOM NECHCEL MAT SEX
dotyčný má buď prehnané alebo žiadne sebavedomie, keď sa tu vyjadruje k takým kravinám
To je fakt,v tej rychlosti som sem supla uuuplne zle video X-/
Asi neslo dotycnemu o nejaky rasisticky utok,ved mongoloidna rasa ma nahodou krasne zeny,taka Lucy Liu napr.Asi si chcel len zvysit sebavedomie...
a možno ani oni by ho nechceli mať s tebou. hehe keby ťa zbadali he he
drakenko... nehladaj v tom ziadny zmysel, pretoze tam ziadny nie je .. to je tu len zopar takych individui, ktore sa snazia ziskat titul "najkokotskejsia tema"
you_tube: Ja nechápem aký má tento tvoj príspevok zmysel...
no nesu moc pekne....no pravdu povediac ty chalani su hnusny..take tvare...jak retardovany....a maju troj-brady...no fuj...ani ženy tam nesu pekne .... možno 20% zo 100% su tam peknych ludy a tych zvyšnych 80% su škaredy
nooo... kocka podla mna celkom zlata v ksichte ... ale tie cicky... boooze... fakt nezavidim...take mat tak chodim asi nonstop prehnuta v pravom uhle.... :))
no Poliewocka, neviem ci si zvolila spravne video, lebo ta holka podla mna vypada na grc, ale podla mna medzi ,sikmookymi" su aj velmi pekne zeny a mile
www.youtube.com este si "rasista"???Idiot...
nweviem ja byt chlap tak asi by som s takymito sikmookymi asi nic nechela mat, vobec sa mi nepacia... nezavisle od toho videa ktore je miestami moc nepekne