ahojte, neviete mi prosim poradit? mam tik v oku (dost neprijemny) a trva uz 4 mesiace.. som zufala, nevieto co by mi na to pomohlo a co by to mohlo signalizovat?
dakujem
Tik v oku az 4 mesiace
ja som mala podobny problem 5 rokov, lekari mi kazali uzivat magneB6... po case to preslo (to magnesium som uzivala ale nie s B6tkou, to iba zo zaciatku. Magnesium uzivam dodnes v tabletkach 1 denne.
Waw jak to tu čitam tie 4 mesacne pripady, v ktorych sa vyskytuje to co ja prezivam len tyzden a ide ma porazit,normalne obdovujem ako sa to da vydrzat tak dlho. pocula som ze to je nedostatok vitaminou alebo tak nejak. No potrebovala by som rychle vyriesenie tejto mojej problemiky, ktora sa niekomu nezda mozno ako problem ale premna je to utrpenim. Prinasa mi to nepokoj, nedokazem sa sustredit a som zbytocne nervozna len s toho ze sa mojmu oku zachcelo samemu pohybovat v tom istom ritme sem a tam.pomooooooooc!!!!!!
Mne pomohlo po mesiaci trápenia užtie Neurolu 0,25 ráno a večer jedna tabletka a po vybratí jednej krabičky je to už minulosť. Ten Neurol mi predpísal Neurológ
Ak to nebude telesná choroba,najpravdepodobnejšie máš tikovú poruchy-reaguješ na stres -skús pridať aj B-komplex forte ak to bude pretrvávať neurolog alebo psychiater ti dajú lieky-čím dlhšie sa to fixuje dlhšie trvá liečba na začiatku je to dobre liečiteľné.
na ocne nie, je to neurologickeho charakteru. ale je vysoka pravdepodobnost, ze to ozaj zistia tetania. skus si doplnit horcik a vapnik, ak sa ti to o par dni nezlepsi, bdes musiet ist za vseobecnym lekarom a ten ti poradi.
takze si mam ist kupit magnesium? som myslela ze to ma iny dovod.. ci mam ist na ocne alebo na neurologicke, alebo tak... ved 4 mesiace tik?? normalne ak byva (nemala som ho skoro nikdy, bol za den dva prec... )
Moze to byt ten nedostatok horcika (v strave takmer uplne chyba). Vola sa to tetania.
viac to mam v pravom hornom vnutornom kutiku.. je to nepravidelne a silne :o(( v lavom iba obcas
Ak je to v lavom oku, tak by to mohol byt nedostatok horcika.