Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tik v oku az 4 mesiace

pepekos

Caute! Ja uz to mam asi3-4mesiace a uz mi to fakt lezie na nervy. Mam to v lavom oku a byva to kazdy den ale nie v kuse tak po ľé minutach to prejde a za chvilku to pride zas.Prosim o radu!

monciiiiii

JA HO MAM TAKTIEZ UZ DOST DLHU DOBU...DOCITALA SOM SA ZE TO SIGNALIZUJE NEOSTATOK HORCIKA.....A VER MI ZE AJ MNA TO UZ SERE

diana

caute. aj ja mam tik, preto som sla na net pre radu, ale ako som citala vase komentare, tak mi uplne presiel. asi to je naozaj psychicke a uz som vyliecena. dakujem za terapiu.

jjanica

Kúp si magneB6, chýba ti určite magnézium (horčík), béčko podporuje vstrebávanie horčíka, takže tieto vitamíny sú najvhodnejšie, určite pomôže, za pár dní máš po probléme.

noonaa

ahojte,aj ja som zo seb aprekvapena...posledne 2 tyzdne zazivam dost stres,k tomu oracujem denne za pc 8 hodin...a posledne 3 dni mi slklbe pravym vieckom...neprijemne,t uz viete...ale celkom ste ma upokojili,ze to moze byt z nedostatku vitam
inov...alebo aj nie?

LaurinkaB

no mam to uz vyse 4 mesiacov a je to vazne o zivot... z nicoho nic mi zacne nechutne tikat pravym hornym vieckom,.. najhorsie to je ked idem spat, je ticho a tma a snazim sa zaspat a zacne mi sklbat s okom.. vtedy ma ide porazit. Kupila som si Magne B6 a jem dvojnasobne davky, ale nepomaha. Pojdem k neurologovi, snad na nieco prijde.