ahojte, neviete mi prosim poradit? mam tik v oku (dost neprijemny) a trva uz 4 mesiace.. som zufala, nevieto co by mi na to pomohlo a co by to mohlo signalizovat?
dakujem
Tik v oku az 4 mesiace
moze to znamenat nedostatok magnezia,ale je lepsie zajst za neurologom
Caute! Ja uz to mam asi3-4mesiace a uz mi to fakt lezie na nervy. Mam to v lavom oku a byva to kazdy den ale nie v kuse tak po ľé minutach to prejde a za chvilku to pride zas.Prosim o radu!
JA HO MAM TAKTIEZ UZ DOST DLHU DOBU...DOCITALA SOM SA ZE TO SIGNALIZUJE NEOSTATOK HORCIKA.....A VER MI ZE AJ MNA TO UZ SERE
caute. aj ja mam tik, preto som sla na net pre radu, ale ako som citala vase komentare, tak mi uplne presiel. asi to je naozaj psychicke a uz som vyliecena. dakujem za terapiu.
Je to nedostatok vitamínov skupiny B. Kúpiť si B-komplex alebo samotný Thiamin 2x denne.
moze to byt aj nedostatok B-12.
Kúp si magneB6, chýba ti určite magnézium (horčík), béčko podporuje vstrebávanie horčíka, takže tieto vitamíny sú najvhodnejšie, určite pomôže, za pár dní máš po probléme.
Koukněte na www.nabito.net tam je o tom pěkný článek
ahojte,aj ja som zo seb aprekvapena...posledne 2 tyzdne zazivam dost stres,k tomu oracujem denne za pc 8 hodin...a posledne 3 dni mi slklbe pravym vieckom...neprijemne,t uz viete...ale celkom ste ma upokojili,ze to moze byt z nedostatku vitam
inov...alebo aj nie?
no mam to uz vyse 4 mesiacov a je to vazne o zivot... z nicoho nic mi zacne nechutne tikat pravym hornym vieckom,.. najhorsie to je ked idem spat, je ticho a tma a snazim sa zaspat a zacne mi sklbat s okom.. vtedy ma ide porazit. Kupila som si Magne B6 a jem dvojnasobne davky, ale nepomaha. Pojdem k neurologovi, snad na nieco prijde.