Zlte krystaliky

roman99

Reakcia na wanka.Určite to nie je pohlavná choroba, žijem s manželkou už 10 rokov a sme si na 100% verný. Tak, že tvoj príspevok je absolútne nekvalifikovaný.

wanka

toto mal aj moj ex, ale vsimla som si to az casom, akoby sa zmenilo ... a ja som od neho chytila mikoplazmy, cize predpokladam, ze to mohlo byt aj z toho. (len by ma zaujimalo,kde to chytil on, ked zo zaciatku tento problem nemal- ale mozno to semeno s tym nemalo suvis)... a udajne je obrovske cislo muzov prenasacmi, len im samotnym to nesposobuje komplikacie, cize o tom nevedia, odporucia by som vysetrenie.

roman99

Aj ja mám také gélové, huspeninové hrudky veľkosti a tvaru ryže v semene.Niekedy viac, niekedy menej a husté semeno. Urológ mi povedal, že je to nedostatok sexu. Ale podľa mňa sa mýlil, veď mi ani nevyšetril semeno. Pred pár rokmi som to nemal. Nevie niekto názov nejakých antibiotýk, ktoré by mohli pomôsť, Asi to je nejaký chronický skrytý zápal, ale už mi je naozajtrapné ísť s tým znova k doktorovi.

aladar

ak mas na mysli take svetle akoby gelove hrudky, tak nie si sam. Urcitu dobu som bral akesi lieky, tusim antibiotika a ustupilo to. No teraz na to nejak nie je cas, navstivit lekarku.