7-dnova dieta

Príspevok v téme: 7-dnova dieta
vikinik

1. deň: Môžeme jesť len polievku a akékoľvek ovocie okrem banánov. Doporučujeme žlté a červené melóny, pretože majú najmenej kalórií. Piť sa môže iba voda, nesladený čaj a džús. Minerálku nepijeme.

2. deň: Môžeme jesť len polievku a surovú alebo varenú zeleninu. Doporučujeme šalát alebo špenát. Na večeru si môžeme pripraviť 1 varený alebo pečený zemiak. Ovocie a strukoviny v tento deň nekonzumujeme.

3. deň: Môžeme jesť len polievku ovocie a zeleninu. Nejeme zemiaky. Ak sme dodržiavali diétu, mali by sme schudnúť 2 až 3 kg.

4. deň: Môžeme jesť len polievku a banány. Pijeme polotučné mlieko. Banány sú vysokokalorické, obsahujú cukry a draslík. Mlieko obsahuje proteíny a vápnik. Tieto zložky telo potrebuje po prvých dňoch diéty.

5. deň: Môžeme jesť len polievku, hovädzie mäso a čerstvé paradajky. Vypiť treba 6 až 8 pohárov vody, aby sme z tela vyplavili kyselinu močovú.

6. deň: Polievku si dáme aspoň raz za deň. Konzumujeme hovädzinu a zeleninu okrem zemiakov.

7. deň: Môžeme jesť len polievku, ryžu - najlepšie tmavú a zeleninu. Piť môžeme nesladený džús.

Co myslite da sa s nou fakt schudnut 5-7 kg?

veya2

ak chces schudnúť a si pevne rozhodnuta sa na to dať, musis vedieť že to nie je vec jedného týždňa.Ak máš mať po kom bauclatejšiu postavu prípadne nábeh na tučnotu, a chceš byť chudá a vyzerať dobre musis sa raz a navždy rozhodnúť zmeniť svoj jedálniček a pripraviť na to že takáto "dieta" nikdy nekonočí. Vlastne to ani nie je diéta ale otázka zmeny životného štýlu. To nie je otázka na 90 dní (ako častokrat opisovaná 90dnova dieta) ani otázka mesiaca, a už vôbec nie 7 dní.

kika 751

vyskusala som ju...ale trochu som pozmenila recept..nedavala som tam tolko papriky,,hrozna chut s paprikou..a a stale som si ju urobila cerstvu..kazde dva dni...chutila mi celkom dobre..a vysledok>>>?? schudla som 4.5 kila za tyzden,,,,ziaden jojo efekt sa nedostavil...len som potrebovala zhodit zopar kil narychlo...a islo to...viem ze ta dieta sa neda drzat po cely cas..ale snazim sa jest 5 - 6 krat za den...strasne malo chleba..skoro vobec...zeleninku...sunku...kuracie prsia...salaty...ciernu ryzu...a ide to...odporucam..kto chce rychlo schudnut..da sa..drzim prsty

.........

Na prečistenie organizmu je to dobré, a či príde jojoefekt to záleží od každého, keď pokračuje v stravovaní ako predtým.

jancecka

Diétam neverím, presne aj ja si myslím, že ide o jojo efekt, veď keď si myslíte,že to fakt pomáha, tak to všetci na svete by boli chudí. Nie? Veď 7 dní vydrží hocikto ale čo potom? Sa mi to zdá aké drastické, nie je dobré návalové chudnutie