Ahoj,mame s priatelkou taky problem... obaja sme neskuseni a neviem do nej vniknut... boli ju to, mozno je chyba v jej psychike a ze sa nevie uvolnit, pouzili sme aj lubrikacny gel, ale nejde to, co ak je chyba vo mne? mame zmenit polohu? vdaka za rady...
Problem s vniknutim
ahoj,no ja ked som mala prvy sex tak tiez sa nemohol moj priatel do mna dostat asi 10 minut ale isli sme na to pomaly s prestavkami a nakoniec sa to podarilo..a potom sme uz sexovali jak divi :D
co tak zdvojnasobit predohru
no Peto mas ten isty problem s holkou ako ja... nie je problem v tebe mozno je problem v partnerke lebo ma tuhu panensku blanu - to musi ist ona k doktorovi aby jej ju chirurgicky odstranil. Mozno to ale nebude nutne ked to budete pravidelne skusat, ale opatrne a partnerka sa musi uvolnit. Ja viem ze je to tazke tu bolest poznam dost dobre je to sialene. Ak by to pretrvavalo dlhsie mala by ist za gynekologom. Hlavne bud trpezlivy. Nie je to zavazny problem len niekedy tomu musi pomoct doktor. A s prstami som nemala problem ani ja vpohode sa dalo, ale ako nahle islo k styku som myslela ze ma vystrie od bolesti.
ono to boli, do dnes si pamatam svoj prvy sex...hroza...ale vosiel raz, vosiel druhy raz, vosiel treti krat a bolo to uz v pohode...bolest zmizla :)
presne ako pises,problem je v jej psychyke,urcite nie v tebe.aj ked to velmi chce,tak jej strach je vacsi.musi sa vyrovnat s tym co sa stane,inak sa do nej vobec nedostanes a ona zazije iba kopec bolesti.nech sa poriadne uvolni,drzim palce
Peter_ napíš na www.janci.hostujem.sk
no je panna... ono ide o to ze prstami to ide, raz tam boli dokonca uz 4... neviem v com je problem :(
ak je panna skus ju vypalcovat predtym, neviem ci to robite ale skus pred sexom tak s 2-3 prstami potom by to malo ist